Viikko alkaa Origenin ja Vitalityn välisellä ottelulla. Origen on pakkovoiton edessä sillä häviö tästä ottelusta käytännössä varmistaisi joukkueen joutumisen karsintapeleihin. Häviö Splycesä vastaan Origenin viikon toisessa ottelussa varmistaisi tuon uhkakuvan.

Kärkipäässä käydään tiukkoja otteluita. G2 Esports voi käytännössä varmistaa lohkon ykkössijan voittamalla Misfitsin. Unicorns of Love ja H2k-Gamingin ottelussa on myös kovat panokset sillä ottelun voittaja saa ensimmäisen kiinnityksen lohkon ykkössijaan.

Muissa otteluissaa ROCCAT ja GIANTS! Gaming ratkovat a-lohkon neljännen sijan kohtaloa. Tuohon soppaan oman lusikkansa lyö myös Fnatic, joka kohtaa ROCCATin torstaina.

VIIKON 8 OTTELUT

TORSTAINA 16. MAALISKUUTA

  • Origen vs. Vitality klo 18:00
  • Fnatic vs. ROCCAT noin klo 21:00

PERJANTAINA 17. MAALISKUUTA

  • H2k-Gaming vs. Unicorns of Love klo 18:00
  • G2 Esports vs. Misfits noin klo 21:00

LAUANTAINA 18. MAALISKUUTA

  • ROCCAT vs. GIANTS! Gaming klo 17:00
  • Splyce vs. Origen noin klo 20:00

KATSO AINAKIN NÄMÄ PELIT

H2k-Gaming VS. Unicorns of Love Perjantaina 17. MAALISKUUTA KLO 18:00

Unicorns of Love ja H2k-Gaming ovat b-lohkon kärjessä tasatilanteessa. Tämän ottelun voittaja tullaan hyvin todennäköisesti kruunaamaan lohkon voittajaksi.

H2k-Gaming on viime aikoina ollut hyvässä vireessä, kun se kaatoi muun muassa Misfitsin viikko sitten. Unicorns of Loven käyrä on puolestaaan näyttänyt alaspäin. Viime viikolla tuli vapautta voitto Fnaticistä, sitä ennen joukkue hävisi putkeen sekä Misfitsille, että G2 Esportsille.

ROCCAT VS. GIANTS! Gaming LAUANTAiNA 18. MAALISKUUTA KLO 17:00

Sama tarina edellä mainitussa parissa. Joukkueet ovat tasapisteissä, tosin a-lohkon perällä. Tämän ottelun voittaja säilyttänee mitä todennäköisimmin varmasti paikkansa Euroopan pääsarjatasolla, kun taas häviäjä joutuu taistelemaan paikastaan putoamiskarsinnassa.

ROCCAT pelasi viime viikolla huikean viikon ottamalla kauden ensimmäisen voiton. Ja tulipa niitä lopulta kaksin kappalein, kun joukkue kaatoi Origenin ja Vitalityn. GIANTS! puolestaan hävisi Vitalitylle epäonnisten sattumusten kautta, mutta onnistui kampeamaan itselleen voiton Origenista.