Eilen aamulla julkaistiin uusi League of Legends -päivitys (patch 7.8), jonka tavoitteena on muuttaa, sekä tasapainottaa metaa ennen Mid-Season Invitational (MSI) -turnausta. Riot on tähän mennessä sylkenyt uusia championeita ulos yksi kerrallaan tasaista tahtia. Tässä päivityksessä julkaistiin kuitenkin kaksi uutta – support Rakan, sekä ad carry Xayah.

Synergiat ovat kohdallaan näiden kahden hahmon välillä. Kun he ovat samassa pelissä etuja ovat esimerkkinä nopeutettu tukikohtaan palaaminen, sekä yhdessä Rakanin kyvyistä on huomattavasti pidempi toimintamatka.

Päivityksessä kiinnitettiin myös huomiota pelin sulavuuden parantamiseen. Input lag eli viive omista komennoista näytölle, on pelissä yleisesti ollut vähäistä. Riot on kuitenkin halunnut tehdä korjauksia tietyille hahmoille, joiden pelattavuus suuremmilla latensseilla on kärsinyt. Ryzen ja Karthuksen kykyjen käyttäminen pitäisi nyt onnistua jouhevammin.

Pienemmät muutokset voit tarkistaa virallisista patch noteista.

Muutoksia Aram pelimuotoon

Aram pelimuoto on ollut mukana jo pitkään. Aramia pelataan silloin, kun ei ole aikaa tunnin mittaisille taisteluille Summoner’s Riftillä. Välillä kuitenkin Aram -matsitkin venyvät pitkiksi. Uusimman patchin myötä Aram on saanut liudan päivityksiä, jotka nopeuttavat pelin kulkua. Esimerkkinä super minionit ovat huomattavasti vahvempia ja passiivista kultaa kertyy pelissä nopeammin.

Legend of the Poro King palaa väliaikaisiin pelimuotoihin 21. huhtikuuta – 25. huhtikuuta, sekä 28. huhtikuuta – 2. toukokuuta.

Kuvalähde Riot Games