NBA-joukkue Los Angeles Lakersin supertähti LeBron James kertoo olevansa NBA 2K20-videopelin suurkuluttaja silloin, kun hän ei itse ole pelikentillä. Hän suhtautuu peliin yhtä tosissaan kuin oikeisiin NBA-otteluihin.

LeBron on yksi kaikkien aikojen parhaista koripallon pelaajista. Hänen saavutuksiaan ovat muun muassa kolme NBA-mestaruutta, kolme finaalien arvokkaimman pelaajan palkintoa ja neljä MVP palkintoa. Hän on myös pelannut 15. all-stars ottelussa.

Hänen pelinluku- ja ymmärrystaitonsa ovat ehkä yksiä parhaimmista ikinä ja hän käyttää niitä hyväkseen myös videopelimaailmassa. Tämä jos mikä ärsyttää hänen ystäviään.

Lokakuun 28. päivä Lakersin 120-101 voiton jälkeen Charlotte Hornetsista, nelinkertainen MVP paljasti, että hän tykkää pelata NBA 2K20 peliä keskittyneesti ja samoilla strategioilla, kuin oikeita koripallo-otteluita. Jamesin mukaan videopelissä vaikeiden kolmen pisteen heittojen jatkuva viskominen on epärealistista ”feikkikoripalloa”. Tämän sijaan hän haluaa pelata samaan tyyliin, kuin hän on aina pelannut oikeassa elämässä, mikä on tehnyt hänestä yhden kaikkien aikojen parhaista pelaajista.

Pelaan samalla tavalla, kuin pelaisin oikeaa koripalloa, mikä ärsyttää monia kavereitani. He odottavat, että heitän joka tilanteessa, mutta en pelaa sillä tavalla. Pelaan oikeaa koripalloa, en feikkikoripalloa

NBA veteraanin paljastus on erityisen huvittava siinä mielessä, että hän on yksi NBA2K videopelin kansikuvapojista. Hän on pelin parhaiten rankattu pelaaja huimalla 97 kokonaisuus ratingillaan. Silti hän ei pelaa videopelin trendien mukaan.

LeBron James on yksi kaikkien aikojen parhaista koripalloilijoista, joten todennäköisesti hän pärjää hyvin myös lajin videopelimuodossa oli hänen pelityylinsä sitten mikä tahansa. Ehkä 2K fanaatikot voisivat ottaa oppia supertähdeltä.

 

Lähde: Dexerto & Twitter @BleacherReport

Kuvalähde: CBS Sports