Starcraft: Brood War on kappale eurheilun historiaa, sillä vuonna 1998 julkaistua peliä ja sen lisäosaa on pelattu kilpailullisesti jo kohta 20 vuotta. Vaikka pelin suosio hiipui länsimaissa 2010 Starcraft 2:n ilmestymisen myötä, järjestetään siitä silti yhä turnauksia Etelä-Koreassa, jossa peli on suorastaan kansallisurheilun maineessa.

Blizzard julkaisi jo aiemmin tänä vuonna aikeensa julkaista pelin päivitetyillä grafiikoilla Starcraft: Remastered paketin myötä, mutta ennen tämän julkaisua kesällä, saa alkuperäinen peli vielä viimeisen päivityksensä.

Päivityksessä pelin valikoihin ja käyttöliittymään tuotiin monia nykyajan peleistä tuttuja ominaisuuksia, mutta varsinainen pelikokemus pidettiin koskemattomana. Tärkeimpiä uudistuksia ovat yhteensopivuus nykyaikaisten käyttöjärjestelmien kanssa, APM (Actions Per Minute) laskuri, observer-mode, pelien tallennus ja työkalut jotka helpottavat pelien löytämistä moninpelistä.

Päivityksen myötä pelistä tulee myös ilmainen ja sen voi ladata Blizzardin sivulta. Ennen päivitystä Starcraft Anthology kustansi noin viisitoista dollaria.

Lähde: https://starcraft.com/en-us/articles/20674424