DotaPIT League Season 6 käynnisti marraskuun osuuden syksyn turnauskaudesta. Kroatiassa pelattu Minor päättyi Team Liquidin voittoon, sen kukistaessa finaaleissa Kiinan Vici Gamingin lukemin 3-2.

VG ajoi Liquidin ahtaalle viemällä niukasti paras viidestä -formaatissa pelatun finaalin kaksi ensimmäistä ottelua. Molemmat ottelut ylittivät 40 minuutin rajapyykin Liquidin taipuessa, mutta finaalin kolme viimeistä ottelua lauloivatkin aivan toista laulua.

Liquidin strategia kolmannessa ja neljännessä ottelussa oli hyperaggressiivinen pusku Lycanin ja Lone Druidin avulla. Viimeisessä ottelussa tuntui VG:n puhti loppuneen ja Liquid vei kolmannen erävoiton myötä myös koko turnauksen. Kolme viimeistä ottelua kestivät yhteensä noin 70 minuuttia - vähemmäin kuin kaksi ensimmäistä erää yhteensä. Ainoastaan neljäs ottelu venyi yli 25 minuutin.

DotaPIT ei ole julkistanut rahapalkinnon voittojakaumaa, mutta turnauksen lopulliset tulokset ja QP-voittojakauma näyttää seuraavalta:

  1. Team Liquid (150 QP)
  2. Vici Gaming (90 QP)
  3. Newbee (45 QP)
  4. Virtus.Pro (15 QP)
  5. SG e-sports
  6. OG
  7. Immortals
  8. Fnatic

Voittojakauman myötä Dota Pro Circuitin kärkiasemat eivät muuttuneet - Liquidinkin lähinnä vahvistaessa kolmospaikkaansa. Vici Gaming kuitenkin avasi pistetilinsä ja nousi Minorin toisen sijan myötä joukkuetilastoissa viidenneksi.

Viralliset Valven turnaukset saavat pienen hetken tauon ennen 20-26.11. Kiinassa pelattavaa Perfect World Mastersia. Dota ei kuitenkaan kesken lopu, sillä tämän ja ensi viikon aikana pelataan joulukuun Majorin, Dreamleague Season 8:n, Euroopan ja CIS-alueen karsinnat. Karsintoihin on kutsuttu sekä Team Liquid, että OG, joten Suomalaisedustusta ei karsinnoista puutu.

 

Lähde: Liquipedia, kuvalähde: DotaPIT