Lohkoarvonta suoritettiin 10.9. Joukkueet olivat jaettu kolmeen arvontakoriin. Ykköskorissa oli liigojen voittajat LCK (Korea), LPL (Kiina), LMS (Taiwan, Hong Kong, Macau) ja NA LCS (Pohjois-Amerikka) -liigoista. Kolmannessa arvontakorissa olivat EU ja NA LCS liigojen karsintaturnauksen voittajat ja Villin kortin joukkueet. Loput joukkueet sijoitettiin kakkoskoriin. Lohkot jaettiin niin ettei kaksi saman liigan joukkuetta voi päätyä samaan lohkoon. Lohkovaiheesta etenee pudotuspeleihin lohkojen kaksi parasta joukkuetta, sen jälkeen kun jokainen joukkue on kohdannut lohkotoverinsa kahdesti BO1-ottelussa.

 

GROUP A
ROX Tigers
G2 Esports
Counter Logic Gaming
Albus NoX Luna

ROX Tigers on Korean liigan voittaja, joka on parin viime kauden aikana menestynyt erittäin hyvin LCK:n lohkovaiheessa, mutta epäonnistunut pudotuspeleissä. Nyt joukkue sai vihdoin onnistuneen lohkovaiheen perään menestyksekkäät pudotuspelit. G2 voitti sekä kevät- että kesäkauden EU LCS:ssä, mutta epäonnistui täysin kausien välissä pelatussa Mid-Season Invitational-turnauksessa ja hävisi EU LCS:n paikan ensimmäisessä arvontakorissa LMS:lle. Counter Logic Gaming voitti kevätkauden ja esiintyi vakuuttavasti Mid-Season Invitationalissa, mutta esiintyi hyvin ailahtelevasti kesäkaudella ja päätyi sijalle neljä. Yhteispisteet riittivät kuitenkin paikkaan Worldseissa. Viimeinen joukkue lohkossa on Venäläinen Albus NoX Luna CIS-liigasta. Joukkue ansaitsi paikkansa Villi Kortti-joukkueiden karsintaturnauksesta hieman yllättäen.

 

GROUP B
Flash Wolves
SK Telecom T1
I May
Cloud9

Flash Wolves edustaa LMS-liigaa, joka on ensimmäistä kertaa ykköskorissa lohkoja arvottaessa. Ykköskorin paikka ei kuitenkaan tällä kertaa tuonut tälle LMS-liigan mestarille helppoa tietä putoduspeleihin, sillä lohkosta löytyy seuraavana Korean liigan kautta aikain menestynein joukkue ja hallitseva maailmanmestari SK Telecom T1. Kolmantena joukkueena nähdään I May joka nähdään Worldseissa ensimmäistä kertaa. Joukkue lunasti paikan Kiinan karsinnoista. Viimeisenä joukkueena nähdään kovassa vireessä kesäkautensa päättänyt Pohjois-Amerikan ikimenestyjä Cloud9.

 

GROUP C
EDward Gaming
ahq e-Sports Club
H2k-Gaming
INTZ e-Sports

Lohkoon ykköskorista arpoutui Kiinan LPL-liigan voittaja EDward Gaming. Joukkue on kolmivuotisen historiansa aikana nähty Worldseissa joka kerta, mutta molemmilla aiemmilla kerroilla matka on loppunut jo puolivälierissä. EDG:tä haastamaan lähtee Taiwanilainen ahq joka niin ikää nähdään taistelemassa maailmanmestaruudesta kolmatta kertaa peräkkäin. Mitalipeleihin joukkue ei kuitenkaan ole koskaan yltänyt. Eurooppaa lohkossa edustaa EU LCS:n kesäkauden pronssimitalisti H2K. Viimeisenä joukkueena nähdään Villin Kortin joukkuen INTZ e-Sports Brasiliasta.

 

GROUP D
Team SoloMid
Royal Never Give Up
Samsung Galaxy
Splyce

Viimeiseen lohkoon ykköskorin joukkueista valikoitui NA LCS:n menestynein joukkue Team SoloMid. TSM lähteekin turnaukseen kovin odotuksin. Haastajat ovat myös kovaa luokkaa, sillä kakkoskorista mukaan arpoutui Kiinan LPL-liigan hopeamitalisti Royal Never Give Up ja 2014 vuoden maailmanmestari, Korealainen Samsun Galaxy. Lohkon täydentää nuori eurooppalainen Splyce.

 

Worlds-aikataulut ovat näkyvillä täällä.

Lähde: lolesports.com