League of Legends -videopelistä tutun FunPlus Phoenixin uskotaan laajentavan CS:GO-ympyröihin ranskalaissivusto 1pv.fr raportin mukaan. Kiinalaisorganisaatio on arvostetun Worlds 2019 -jättiturnauksen hallitseva mestari kaadettuaan finaalissa G2:n. Finaaliottelua seurasi huimat 3,7 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Organisaation uskotaan ostavan viisi tanskalaispelaajaa Heroic-joukkueesta ja osallistuvan uuteen FLASHPOINT-liigaan, jonka on määrä alkaa perjantaina.

Vaikka FunPlus Phoenix on hallitseva Worlds 2019 -mestari, on se silti nuori organisaatio, kun se perustettiin vasta joulukuussa 2017. LoL-joukkueen lisäksi heillä on edustusta PUBG ja Fortnite -peleissä.

Heroicin CS-kokoonpano on ollut HLTV maailmanrankingin top-15-joukkue tammikuusta lähtien, mutta viimeaikaiset esitykset ovat olleet haparoivia. ICE Challenge -turnauksessa joukkue sijoittui sijoille 7-8. eikä joukkue onnistunut karsiutumaan Euroopan Minor -turnaukseen hävittyään Hereticsille ja Copenhagen Flamesille suljetuissa karsinnoissa.

Jos FunPlus Phoenix nappaa Heroicin tanskalaispelurit ja osallistuvat FLASTPOINT-liigaan, on vielä epäselvää mitä Heroicin ESL Pro-liiga paikalle tapahtuu. Heidät on nimetty B-lohkoon yhdessä Complexityn, fnaticin, forZen, FURIAn ja Natus Vinceren kanssa.

Siirtojen toteutuessa FunPlus Phoenix CS-kokoonpano näyttäisi tältä:

Patrick ”es3tag” Hansen
Martin ”stavn” Lund
Johannes ”b0RUP” Borup
Marco ”Snappi” Pfeiffer
Casper ”cadiaN” Møller

Frederik ”LOMME” Nielsen (valmentaja)

 

Lähde: 1pv.fr