League of Legends on maailman seuratuin esports-laji ja esimerkiksi vuoden 2018 mm-finaalia katsottiin yhteensä 100 miljoonaa kertaa. Kesällä Riot Games julkaisi peliin uuden pelimuodon, joka kantaa nimeä Teamfight Tactics. Riot Gamesin Richard Henkel julkaisi kirjoituksen, jossa hän kertoi pelimuodon alkutaipaleesta. Vuosien aikana League of Legendsiin on tullut monia pelimuotoja, mutta Henkel uskoo että TFT tulee olemaan tärkeä lisä peliin vielä pitkäksi aikaa.

 

TFT on saavuttanut nopeassa ajassa yli 33 miljoonaa kuukautista pelaajaa, mikä on huikea määrä. Julkaisun jälkeen pelimuotoa on pelattu yhteensä 1,725,000,000 tuntia, joista 720,000,000 viimeisen kuukauden aikana. Maailmanlaajuinen keskiarvo pelaajista, jotka ovat onlinessa samaan aikaan LOL:ssa on noussut 30% ja kasvaa edelleen. 

LOL:in eri pelimuotojen pelitunnit (KUVA: League of Legends)

Henkel paljasti, että kehitteillä on melko isoja suunnitelmia pelin kehittämisen suhteen ja 2020 aletaan rakentaa TFT:hen kilpailullista puolta.

Henkel kiittelee vuolaasti pelaajia jotka ovat ottaneet TFT:n vastaan intohimoisesti, omistautuneesti ja kärsivällisesti alun bugeista huolimatta. 

 

Lähde: League Of Legends  Kuvalähde: League Of Legends