Assembly Organizing Oy on viimein julkaissut tiedot Counter Striken, Hearthstonen ja Starcraftin suomenmestaruuksista. Kaikista titteleistä kilpaillaan Assembly Summer tapahtumassa — ja avoimet karsinnat pidetään 30.6.-5.7. välisenä aikana. Kaikki osallistujat tarvitsevat 5 euroa maksavan pelaajalisenssin osallistuakseen.

Assemblyillä pelataan myös Overwatchin SM-mestaruudesta, mutta lopulliset tiedot tästä turnauksesta saadaan myöhemmin.

Counter Strike: Global Offensive

Counter Strikessä Assemblyillä pelaa neljä joukkuetta, joista HAVU ja ENCE lunastivat jo paikkansa vectoramoilla. Toiset kaksi paikkaa jaetaan suljetussa karsinnassa johon kutsutaan kaksi joukkuetta, ja karsitaan kaksi joukkuetta avoimilla karsinoilla.

Hearthstone

Hearthstone poikkeaa muista turnauksista huomattavasti, sillä paikan päällä pelaa yhteensä jopa 32 pelaajaa. 24 pelaajaa saa paikan avoimista karsinoista ja 8 kutsutaan suoraan turnaukseen. Tähän mennessä kutsu on lähtenyt jos hallitsevalle suomenmestarille, Helsinki REDSin Alvar ”Vardu” Dürrille.

Starcraft 2

Starcraftissa kilpaillaan kahdeksan pelaajan voimin ensin lohkovaiheessa, josta neljä parasta jatkaa Single Elimination pudotuspeleihin. Tapahtumaan on kutsuttu kaksi pelaajaa joista toinen on viime vuoden mestari Wenlei “ZhuGeLiang” Dai. Toinen kutsuttu on oletettavasti ENCEn Joona ”Serral” Sotala, joka kilpaili Koreassa viime vuoden finaaleitten aikaan, mutta tätä ei ole vielä varmistettu.

Lähde: Assembly Organizing

Kuva: SEUL