Uutisoimme toissa viikolla suomalaisjoukkue Team Gigantin uudesta kokoonpanosta. Tällöin tiedossa oli, että joukkueen entinen Support-pelaaja Riku ”Ripa” Toivanen pysyisi yhä joukkueessa mukana varapelaajana. Eilen kävi kuitenkin ilmi, että suunnitelmiin on tullut muutos.

Overwatch Leaguen liigajoukkue Los Angeles Gladiators ilmoitti eilen, että se tulee lisäämään Toivasen joukkueensa rosteriin. Toivanen liittyy jo joukkueessa pelaavien Benjamin ”BigGoose” Isohannin ja Jonas ”Shaz” Suoraavan jatkoksi joukkueen kolmanneksi Support-pelaajaksi.

Gladiaattorien paljastus aiheutti suurta kohua fanien keskuudessa. Ennen Toivasen paljastusta joukkue nimittäin kiusasi seuraajiaan alla olevalla kuvalla, joka kuitenkin jatkui paljastuksella ”…SE ON NYT SUOMALAISTRIO.”

Siitä ei ole tietoa, vaikuttiko Toivasen suomalaisuus valintaan. Tämä ei kuitenkaan tunnu todennäköiseltä, kun joukkueen kesken kommunikoidaan joka tapauksessa englanniksi. Kolmannen Support-pelaajan lisäys Gladiatorsin rosteriin vähentää varmasti painetta Isohannin ja Suovaaran kohdalla, luo vakautta joukkueeseen ja tuo mukanaan mahdollisuuden hahmovalikoiman laajentamiseen.

Lähde: Los Angeles Gladiators Kuvalähde: Los Angeles Gladiators