Los Angeles on Overwatch-Liigan kaupungeista siinä mielessä erikoinen, että se sisältää kaksi joukkuetta: euhreiluorganisaatio Immortalsin toimitusjohtaja Noah Whistonin omistaman sekä liikemiesten Stan ja Josh Kroenken omistaman. Eilen Immortals vaihtoi oman joukkueensa tahdin uudelle vaihteelle ja julkisti joukkueen nimen ja logon.

Joukkue tullaan tuntemaan nimellä Los Angeles Valiant. Joukkueen logona toimii keltainen, siivekäs kypärä, joka täten mukailee Immortalsin omaa logoa. Joukkueen viralliset värit ovat vihreä, musta ja keltainen.

"Kypärä edustaa meille agressiivisuuden ja suojeluksen yhteyttä. Sillä tavalla me näemme Immortalsin, ja sen perusteella olemme pyrkineet työskentelemään faniemme kanssa kasvattaaksemme brändiämme kahden viime vuoden ajan. Olemme puskeneet, tehneet muutoksia, kasvaneet yllättävän nopeasti ja samalla suojelleet ydinarvojamme kaikin mahdollisin keinoin. Aiomme jatkaa samalla radalla myös Overwatch-Liigassa", kertoi Immortalsin puheenjohtaja Clinton Foy.

Immortalsin toimitusjohtaja Noah Whinston lisäsi myös joukkuetta esittelevällä videollaan, että joukkueen tarkoituksena on keskittyä luomaan yhteys pelaajien ja fanien välillä. Huomattava määrä resursseja tullaan käyttämään pelaajien elämän esittelyyn pelin ulkopuolella sekä digitaalisesti että paikan päällä Los Angelesissa.

Joukkue ei ole vielä julkistanut, tullaanko Immortalsin joukkueenkokoonpano siirtämään sellaisenaan Los Angeles Valiantiin.

Overwatch-Liigan tähän mennessä nimetyt joukkueet ovat:

  • Shanghai Dragons
  • Dallas Fuel
  • San Francisco Shock
  • Los Angeles Valiant

Lähteet: Los Angeles Valiant, Immortals Kuvalähde: Overwatch League