Ensimmäisen persoonan ammuntapeli Overwatch saa tänään taas lisäsisältöä Lunar New Year -eventin myötä. Viime vuonna Year of the Rooster -nimellä kulkenut eventti on tänä vuonna Year of the Dog.

Pelinsisäisen päivityksen on arvioitu saapuvan tuttuun tapaan noin kello 21.00. Servereillä saattaa olla jälleen ruuhkaa, joten kannattaa varautua odotteluun – tai siihen, että peliin pääsee vasta aamulla.

Päivityksessä Overwatchiin lisätään taas viime vuodesta tuttu Capture the Flag (lipunryöstö) -pelimuoto. Sen sääntöjä on kuitenkin muunneltu hieman, lipun ryöstäminen tapahtuu jatkossa saman tien, eikä tasapelejä voi enää saada. Ensimmäistä kertaa ikinä peliin lisätään myös ainoastaan Capture the Flag -muotoon suunniteltu kartta, Thaimaahan sijoittuva Ayutthaya. 

Odotetuimpana lisänä ovat kuitenkin aina uudet skinit pelihahmoille. Legendaarisia skinejä tulee olemaan kuusi, muun muassa Mercy, Genji ja Widowmaker saavat omansa. Highlight introja, iconeja ja sprayta on myös odotettavissa kaikille sankareille.

Muista eventeistä poiketen, Year of the Dog tulee kestämään noin neljä viikkoa aiemman kolmen sijaan. Tämän kuukauden aikana pelaajilla on mahdollisuus testata taitojaan Capture the Flagin kilpailullisessa muodossa. Lyhyen kauden lopussa parhaan 500:n pelaajan joukkoon päässeet palkitaan uniikeilla sprayllä ja iconeilla. Mekaniikka on sama kuin Lúcioballin kilpailullisessa muodossa viime kesänä.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, tästä illasta lähtien voi hahmojen skinejä vaihtaa pelin jo alettua. Päivitykseen kuuluu myös pieni parannus Doomfistille, sekä bugien korjauksia.

Lähde: Blizzard Entertaiment