Eilen pelattiin loppuun tammikuussa viihdyttänyt Blast Premier Global Finals 2020 -turnaus. Vuoden ensimmäisessä turnauksessa nähtiin joukkueita maailmanlistan kärjestä, ja finaali käytiinkin lopulta Astraliksen ja Natus Vinceren välillä.

Lue myös: CS:GO-pelaajien top20 selvillä – kolmen kärki täsmälleen sama kuin viime vuonna!

NAVIn paikka finaalissa selvisi aiemmin päivällä, kun se pelasi täyden kolmen kartan sarjan Vitalitya vastaan. Olisi voinut kuvitella, että voitettuaan ranskalaisjoukkueen 2-1, ilmassa olisi väsymyksen merkkejä, mutta se ei Aleksandr ”⁠s1mple⁠” Kostylievien tähdittämässä joukkueessa näkynyt. Tanskalainen Astralis ei onnistunut saamaan BO3-finaalissa yhtäkään karttavoittoa, ja näin ollen NAVI pääsi juhlimaan voitettuaan 0-2 (Nuke 12-16, Inferno 5-16).

NAVIn AWP-pelaajana tutuksi tullut Kostyliev sai lisää juhlimisen aihetta, kun hänet valittiin turnauksen MVP- eli arvokkaimmaksi pelaajaksi. Kostyliev on tunnettu siitä, että hänellä on korkeat odotukset itselleen, mutta hän ylitti kaikkien odotukset johtaessaan turnauksen aikana 12 eri tilastoa. Tämä MVP-maininta oli Kostylieville 12.

Lähde: HLTV