Monien League of Legends pelaajien lempi pelimuoto Nexus Blitz tekee paluutaan peliin. Nexus Blitz ollaan tuomassa PBE (Puplic Beta Enviroment) serverille viimeisten testien muodossa, kertoo Riotin pääpelisuunnittelija Andrei ”Meddler” van Roon.

Nexus Blitz on todella nopeatempoinen ja räjähtävä pelimuoto, jossa pelaaminen keskittyy taistelujen ympärille, eikä niin paljoa minioneiden farmaamiseen. Riotin lausunnon mukaan Nexus Blitzin olisi pitänyt olla pysyvä pelimuoto Leaguen clientissä, mutta kaksi kuukautta sitten, suosittu pelimuoto vedettiin pois. Syynä pelin vetämiselle oli suuret muutokset, joita siihen on nyt tulossa.

WWE rinki, palkintoja ja grafiikka parannuksia

Yksi uusista muutoksista, joka peliin on tulossa, on prize fight -niminen tapahtuma. Kun prize fight tapahtuu pelissä, pudotetaan pelaajat erinäisiin 2v2 ja 1v1 tappeluihin. Tappelut tapahtuvat ringissä, josta ei pääse pois eikä sisään, ja muut voivat vain katsoa taistelua. Prize fight muistuttaakin hyvin paljon WWE rinkiä, joka tekee uudistuksesta vain enemmän mahtavan.

Myös Legend of the Poro King -nimisestä pelimuodosta tuttu Poro king tekee paluun, mutta uudessa kartassa. Poro king on uusi saavutettava palkinto Nexus Blizissä. Saatuasi Poro kuninkaan, hän puskee eteenpäin yhtä linjaa, tehden massiivista vahinkoa vastustajan minioneihin, torneihin ja pelaajiin.

Toinen uusi Nexus Blitziin tuleva palkinto on B.F.S eli Big Fat Sleigh. Tällä joulupukin kelkalla voit syöksyä linjoille samalla tavalla kuin Sion -nimisen championin ultimate abilityllä. Kun osut viholliseen kelkalla, se räjähtää tehden massiivista vahinkoa. Joukkuekaverisi voivat myös hypätä kelkan kyytiin sinun ohjatessasi sitä. ”Iso läski kelkka” on myös hyvä vinkki siitä, että Nexus Blitz on tulossa live servereille viimeistään joulunpyhien aikaan.

Riot on myös korjannut Nexus Blitzin kartan tekstuureja ja tehnyt jungle reiteistä parempia. Myös äkkikuoleman (sudden death) kävelevät nexukset ovat saaneet uuden ulkoasun.

Muutosten pitäisi saapua PBE-serverille ensi viikon aikana.

Lähde: dotesports.com
Kuvalähde: Riot Games