Blizzardin mukaan majOr hävisi WCS Euroopan viimeisenä päivänä kaksi peliä joukkuetoverilleen, auttaen tätä korkeampaan sijoitukseen ladderillä. Häntä myöskin epäillään käyttäjätilinsä jakamisesti toisen pelaajan kanssa, joka on sääntöjenvastaista. Blizzard on ilmoittanut että majOr on menettänyt paikkansa Starcraft Copa América Season 2 turnauksesta, jossa hänet korvaa Renan ’Tunico’ Guilhem. majOriin ei tällä hetkellä kohdistu muita sanktioita, joskin Blizzard alleviivasi että kyse on vakavasta rikkeestä ja tulevat lisätoimet ovat mahdollisia.

Syytökset majOria kohtaan tulivat esillä osana isompaa selvitystä koskien sopupeliä WCS Euroopan osalta. majOrin mukaan hänelle ei annettu mahdollisuutta todistaa syyttömyytensä ennen kuin päätös tuotiin julki, ja hän ei alun perin tiennyt mistä häntä syytettiin. Hän vetosi olleensa sairas kyseisenä ajankohtana ja jättäneensä pelejä kesken tämän takia, jotka olivat johtaneet voittoihin hänen vastustajilleen. Hän myöskin painotti että oli voittanut joukkuetoveriaan Lamboa vastaan kuusi kahdeksasta pelatusta kartasta kyseisenä päivänä, joka hänen mielestään todistaa hänen syyttömyytensä.

majOr on meksikolainen Terran pelaaja joka on eräs tunnetuimpia latinalaisamerikkalaisia hahmoja StarCraft skenessä. Hän on voittanut useita Copa América turnauksia ja on eräs harvoista ulkomaalaisista jotka ovat pelanneet Korean Proleague sarjassa. Hänen nykyinen joukkueensa on Invasion eSports.

Lähde: TeamLiquid

Kuvalähde: Millenium