CS:GO-turnaus Europe Minor Championship Berlinin viimeinen peli pelataan tänä iltana. Turnauksen voittajaksi ehti jo nousta mousesports, joka kuittasi itselleen 30 000 dollarin pääpalkinnon lisäksi myös paikan ensi kuun StarLadder Berlin Major -suurturnauksessa.

Vielä on kuitenkin selvittämättä, mikä joukkueista on turnauksen hopeasijan ja toisen Major-paikan arvoinen. Niitä ovat tavoittelemassa kaksi haastajaa: suomalaisen Otto ”OttoNd” Sihvon kotijoukkue CR4ZY ja tanskalainen North, jotka kohtaavat toisensa illan ottelussa.

Joukkueet ottivat yhteen jo aiemmin turnauksen semifinaaleissa. Tällöin North näytti CR4ZYlle kaapin paikan ja pudotti nämä häviäjien lohkoon lukemin 2-0. Finaaliottelu mousesportsia vastaan kääntyi kuitenkin Northin tappioksi luvuin 0-2 ja nyt se kohtaa uudelleen CR4ZYn, joka peittosi häviäjien lohkossa Fnaticin 2-0.

North on siis ottelun selvä ennakkosuosikki, mutta CR4ZYllä on nyt mahdollisuus ottaa edellisestä yhteenotosta opiksi ja turvata itselleen sekä Major-paikka että 15 000 euron hopeapalkinto. Ottelu pelataan tänään klo 19:00 ja se on katsottavissa suorana Starladderin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: CR4ZY