Miljoonan dollarin major -turnaus jatkui tänään, kun kaksi yllättäjäjoukkuetta Renegades ja AVANGAR pelasivat vastakkain tavoitellessaan paikkaa huomenna pelattavaan finaaliin, jossa voittajalle on luvassa $500.000 jättimäinen palkintopotti. Kumpikaan joukkueista ei ennen tätä ole ikinä selvinnyt major -turnauksen välierävaiheeseen.

Puolivälierässä suomalaisjoukkue ENCEn yllättäen turnauksesta tiputtaneella Renegadesilla oli vastassaan AVANGAR, joka pudotti edellisessä ottelussa HLTV rank #2 Vitalityn. Joukkueet kohtasivat toisensa turnauksen alkusarjan best of 1- ottelussa, jossa AVANGAR oli vahvempi miragessa luvuin 13-16. Alkusarjan tappiosta huolimatta Renegades päätti valita ottelun ensimmäiseksi kartaksi miragen.

Mirage oli alusta lähtien äärimmäisen tiukka ja kovatasoinen. Kumpikaan joukkue ei päässyt kolmea roundia pidemmälle karkumatkalle kartan aikana. Puolia vaihdettiin AVANGARin johtolukemissa 6-9. Kamppailu jatkui niin tasaisena, että kartassa mentiin lopulta jatkoajalle asti. Jännittävällä jatkoajalla kazakhstanilaisjoukkue AVANGAR oli vahvempi lukemin 4-7. Kartan päättyessä loppulukemiin 19-22.

Peliä jatkettiin AVANGARin valitsemassa dust2 -kartassa, jossa Australiasorganisaatio Renegadesilla oli veitsi kurkulla. Terroristi -puolella aloittanut AVANGAR jatkoi siitä mihin ensimmäisessä kartassa jäi ja puolia vaihdettiin vakuuttavissa 5-10 lukemissa. Renegadesilla oli suuria vaikeuksia pysäyttää uskomattomassa flow’ssa pelannutta AVANGARia. Dust2:ssa AVANGAR meni menojaan ja voitti kartan 6-16 ja lopulta koko ottelun 0-2. Voiton takuumiehenä oli upean ottelun pelannut joukkueen ainut venäläispelaaja Dzhami ”Jame” Ali. AVANGARin In Game Leader Jame nakutti taululle huikeat statsit 51-31.

 

Joukkue etenee huomenna 8.9. klo 19:00 pelattavaan finaaliin. Vastustajan AVANGAR saa illan toisesta välierästä NRG vs. Astralis.

 

Lähde: HLTV  Kuvalähde: Liquipedia