Toisen avoimen karsinnan tulokset olivat enimmäkseen odotettuja, kun venäjäläinen Rebels joukkue voitti Euroopan toisen paikan ja NewBee.Young otti toisen paikan Kiinassa. Amerikoissa ensimmäisen karsinnan voittaneelle Dragneelille semi-finaaleissa hävinnyt Friendship, Dedication & Love nousi toisessa avoimessa karsinnassa ensimmäisellä paikalle. Suurin yllätys koettiin Kaakkois-Aasiassa, jossa vietnamilainen Next Generation päihitti nimekkäämmän Mineski-X joukkueen toisen avoimen karsinnan finaalissa.

Karsinnat jo täydessä vauhdissa

Itse karsinnassa Kaakkois-Aasian A lohkon näyttää jo olevan kolmen kauppaa, kun WarriorsGaming.Unity, Team Taring ja Mineski ovat ottaneet kaulaa ryhmässään. B lohko on juuri alkamassa, mutta avajaisottelussa Sig.Tr on ottanut ensimmäisen pelin suosikkia TNC Gamingiä vastaan, asettuen mahdollisesti TNC:n isoimmaksi kilpailijaksi karsinnoissa.

Kiinassa A lohko alkaa jo löytämään muotonsa, sillä Vici Gamingin kärsiessä kaksi tappiota CDEC Gamingille ja iG.Vitalitylle, heidän mahdollisuutensa päästä karsintojen toiselle kierrokselle ovat nopeasti kuihtumassa käsiin. EHOME sen sijaan näyttää omaavan suosikin tittelinsä, selittäen CDEC:n heidän ainoassa pelissä tähän asti.

Kiinan B lohko on juuri alkanut ja siellä CDEC.Youth ja NewBee.Young ovat juuri pelaamassa avajaisottelunsa toista peliä. Ottelu on erityisen tärkeä sillä NewBee ensimmäinen joukkue oletetaan voittavan lohkon, ja toinen sija luultavasti ratkotaan näiden kahden nuorisojoukkueen välillä.

Karsintojen aikataulut ja streamit löytyy täältä.