CS:GO supertähti Mathieu ”ZywOo” Herbaut kertoo, miksi häntä ei kiinnosta vertailut toiseen supertähteen, Oleksandr ”s1mple” Kostylieviin.

Kuten kaikissa kilpailullisissa lajeissa, myös CS:GOssa on supertähtiä, eli pelaajia, jotka saavat kaiken näyttämään helpolta ja pystyvät tekemään ihmeitä aivan tyhjästä. He ovat taidollisesti muita selkeästi edellä.

Viimeaikoina s1mpleä on pidetty ehkäpä ainoana tämän kaliiberin pelaajana CS-skenessä, mutta vuosi 2019 näytti, että myös ZywOo kuuluu samaan kastiin ukrainalaisen kanssa. Fanit ja kanssapelaajat ovat alkaneet vertailla kahta supertähteä ja spekulaatiot siitä, kumpi on parempi käyvät kuumina. Hieman yllättäen ranskalainen ZywOo ei näistä vertailuista paljoa välitä.

Epicenter 2019 -tapahtumassa antamassaan haastattelussa ZywOo sanoi kantansa vertailuihin: ”En oikein tykkää vertailla itseäni s1mpleen. Minä vain pelaan joukkueeni ja ystävieni kanssa”

Kun häneltä kysyttiin kumpi heistä kahdesta on parempi, ranskalainen vastasi kunnioittavasti: ”Jos pystyisimme vertailemaan, sanoisin, että olemme samalla tasolla. Se riippuu päivän kunnosta. Välillä pelaamme hyvin ja välillä huonommin. Täytyy katsoa, miten urani etenee.”

Seuraavaksi kysyttiin, tykkääkö hän olla vertailujen kohteena. Tähän ZywOo vastasi nopeasti: ”En oikeastaan välitä. En välitä koska hän on s1mple ja minä olen minä. Minä pelaan oman joukkueeni kanssa ja sillä selvä.”

Hänen vastauksensa saattavat tulla lievänä yllätyksenä monelle fanille, jotka seuraavat näiden kahden kamppailua maailman parhaan pelaajan tittelistä. Kuitenkin tämänkaltainen  asenne tuntuu toimivan Vitalityn ykköspelaajalle, sillä moni pitää häntä tällä hetkellä jopa s1mpleäkin parempana pelaajana.

Ranskalainen valittiinkin Dexerto Awardsien vuoden CS:GO-pelaajaksi kolmen prosentin erolla juuri s1mpleen.

 

lähde: dexerto

kuva: VPEsports