Viime kaudella Euroopan LCS:ssä Unicorns of Love-joukkueessa pelannut Matti ”WhiteKnight” Sormunen on löytänyt uuden joukkueen lajin Saksan liigasta. WhiteKnight pelaa 2019-kaudella Berlin International Gaming -joukkueessa.

Euroopan LCS:sän uudistuessa LEC-liigaksi Unicorns of Love ei päässyt enää mukaan, ja WhiteKnight jäi ilman joukkuetta. WhiteKnightia ei myöskään palkattu mihinkään uuteen LEC-joukkueeseen, joten näytti että suomalaiselta top laneriltä jää kausi väliin.

Berlin International Gaming (BIG), rakensi joukkueensa kokonaan uusiksi, kapteeninsa Finn-Lukas ”Don Arts” Salomonin ympärille. Uudessa BIGin kokoonpanossa pelaavat WhiteKnightin lisäksi Dirk ”ZaZee” Mallner (mid), Finn-Lukas ”Don Arts” Salomon (jungle), Matyáš ”Carzzy” Orság (bot) ja Risto ”SirNukesAlot” Luuri (support).

”Rakensimme kokoonpanon, joka pystyy kilpailemaan jokaisen joukkueen kanssa Saksan liigassa. Tämä on mahdollisesti paras kokoonpano, jossa olen pelannut urani aikana”, kertoo Don Arts joukkueen tiedotteessa.

Joukkue pelaa Saksan ESL Meisterschaft (ESLM)-liigassa. Euroopan LCS:än uudistuessa LEC-liigaksi myös Challenger-liiga kuopattiin. Sen tilalle ovat nousseet alueelliset liigat ympäri Eurooppaa. Näistä alueellisista liigoista nousi tänä vuonna suuri määrä pelaajia LEC-joukkueisiin, joten ne ovat hyvä paikka todistaa pystyvänsä kilpailemaan parhaalla tasolla.

WhiteKnight on uransa aikana pelannut esimerkiksi Paris Saint-Germainissa, Team Alternatessa ja Ninjas in Pyjamasissa. Hän on ollut myös Euroopan servereillä ensimmäiseksi ränkätty pelaaja kolmannella, neljännellä ja seitsemännellä kaudella.

Lähde: BIG Clan Kuvalähde: Riot Games