Uutisoimme helmikuussa saksalaisorganisaatio Mousesportsin Counter-Strike -joukkueen vahvuuden tippuneen kolmeen pelaajaan. Tällöin jäljelle jääneestä triosta vain Robin ”ropz” Kool jatkaa matkaansa uudessa kokoonpanossa, kun Tomáš ”oskar” Šťastný vapautetaan sopimuksestaan ja Miikka ”suNny” Kemppi siirtyy epäaktiiviseksi mousesportsin ja Cloud9:n neuvottelujen jäädyttyä.

Uutta joukkuetta johtaa vastaisuudessa tanskalainen veteraanikapteeni Finn ”karrigan” Andersen. Koolin ja Andersenin lisäksi entinen kapteeni Chris ”chrisJ” de Jong palaa aktiiviseen kokoonpanoon. Viisikon täydentävät HellRaisersilta hankittu turkkilainen AWP-pelaaja Özgür ”woxic” Eker ja slovakialainen superjuniori David ”frozen” Čerňanský.

Mousesportsin toimitusjohtaja Stefan Wendtin mukaan organisaatio haluaa palata tilanteeseen, jossa organisaatiota edustava joukkue on motivoitunut ja innokas pelaamaan organisaation alaisuudessa. Kapteeni Andersen sanoo uuden kokoonpanon ensimmäisten päivien olleen mahtavia, ja hän toivoo sen näkyvän tulevien kuukausien aikana joukkueen kehityksessä.

Uusi mousesports pelaa ensimmäiset ottelunsa maanantaina 18.3.

Lähde: mousesports Kuvalähde: mousesports