Aiemmin uutisoimme DBLTAPin Jarek ”DeKay” Levisin julkaisemista huhuista, joiden mukaan ENCEn aktiivisesta kokoonpanosta penkille siirtynyt Miikka ”suNny” Kemppi aikoisi jatkaa uraansa kansainvälisessä joukkueessa. Eilen julkaistussa Ilta-Sanomien artikkelissa Kemppi vahvistaa nämä huhut.

Kemppi rakentaa uutta kokoonpanoa Timothy ”autimatic” Tanin ja Robin ”flusha” Rönnquistin kanssa. Kaikilla kolmella on tällä hetkellä voimassa oleva sopimus: Kempillä Encen kanssa, Rönnquistilla Fnaticissa ja Talla Gen G:ssä. Kaikki heistä ovat kuitenkin poissa joukkueidensa aktiivisesta kokoonpanosta.

Aiemmin liikkui huhuja myös siitä, että Kemppi olisi siirtymässä Jesse ”zehN” Linjalan tiimikaveriksi FunPlus Phoenix -organisaatioon siirtyvään Godsentiin. Kemppi myöntää Ilta-Sanomille, että keskusteluja käytiin, ja hän mietti tarjousta ainakin kolmen viikon ajan. Hän myös lisää, että todennäköisesti pelaisi siellä jo, mikäli tätä projektia ei olisi ilmaantunut.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kolmikko pohtii joukkueen perustamista. He juttelivat asiasta jo vuodenvaihteessa 2018-2019, mutta se ei silloin ollut mahdollista. Yhdessä pelaamisen syyksi Kemppi kertoo sen, että he täydentävät toisiaan hyvin  pelissä ja sen ulkopuolella, ja lisäksi ikä, pelillinen näkemys ja persoonat sopivat hyvin yhteen, mikä on nykyisessä CS-maailmassa harvinaisempaa, sillä sopimukset rajoittavat pelaajien valintoja.

Toistaiseksi joukkueen kahdesta muusta pelaajasta tai mahdollisesta organisaatiosta ei ole tietoja, mutta keskusteluja eri tahojen kanssa on käyty.

Lähde: Ilta-Sanomat