Kotimaiselle yleisölle tutuksi tullut Creapz toimi mm. Hearthstone.fi -sivuston striimaajana. Nuori pelaaja on innoissaan uudesta joukkueestaan, sillä uskoo ENCEn tarjoavan mahdollisuuden edetä paremmin kilpapelaajana.

Creapz tullaan näkemään seuraavan kerran kuun lopussa Porissa, Insomnia-lan-tapahtuman pro-turnauksess 28.-29.10. Ulkomailla Creapz tullaan näkemään seuraavan kerran Dreamhack Winter -tapahtumassa.

Onnistuimme saamaan kiinni ENCE eSportsin uuden tähden ja kysymään muutaman asian uudesta ammattilaisesta. Hei Mika, kerro vähän itsestäsi!

”Olen Mika ”Creapz” Tuovila, IT-alan opiskelija. Tällä hetkellä asun Porissa. Minulla on pitkäaikainen pelitausta erilaisista peleistä, ja olen erittäin kilpailuhenkinen, ihan sama mitä peliä sitten on tullutkaan pelattua. Hearthstonea aloin pelaamaan heti sen julkaisusta. Beta avainta ei valitettavasti tullut, joten tovin sitä joutui tarkkailemaan twitch striimeistä ennen kuin pääsi itse pelailemaan.”

Mitä mieltä olet kotimaisesta Hearthstone-yhteisöstä?

”Kotimainen HS-Skene on omasta mielestä hyvä, uudet pelaajat ja lupaukset otetaan avosylin vastaan, ja porukkaan on helppo päästä mukaan. En ala tässä nyt erittelemään sen enempää, totean vain että Suomi skene on hyvällä mallilla.”

Olet nyt ensimmäistä kertaa pelaajana organisaatiosta. Mitä koet organisaation alla pelatessa olevan erilaista?

”No itselle se on ainakin suora itseluottamuksen kohotus omaan tekemiseen ja pelaamiseen, kun huomaa, että kova työ ei ole mennyt hukkaan ja minun taitoihin ja tekemiseen pelaajana luotetaan. Toinen iso asia on tietenkin matkustaminen ja kisamatkat. Ei varmasti kovin monen opiskelijan budjetilla kierreltäisi montaakaan Suomen ulkopuolella olevaa eventtiä.”

Viimeisiä kommentteja, terveisiä joillekin?

”ENCE:lle iso kiitos tästä mahdollisuudesta ottaa seuraava askel pelaaja urallani, ja terveisiä pro scenen Skype-porukalle!”

Voit seurata Mika ”Creapz” Tuovilaa parhaiten Twitterissä, sekä Twitch.tv:ssä!

 

Lähteet: ENCE