Fortniten Season 10 ja sen mukana pelin ensimmäinen vaihe on ohi. Uuden päivityksen ympärillä on paljon kysymysmerkkejä, eikä se, että Fortniten viralliselta Twitter-tililtä poistettiin kaikki sen aikaisemmat twiitit juurikaan selvennä asiaa. Koko Fortnite-yhteisö odottaa mitä seuraavaksi tapahtuu. 

Sunnuntaina 13. lokakuuta pelin fanit kokivat järkytyksen, kun odotettu jokaisen Seasonin päättävä ”The End” -tapahtuma johti ainoastaan pelin sammuttamiseen. Sen sijaan, että uusi Season 11, josta ollaan puhuttu myös nimellä Luku 2 olisi aloitettu, pelaajille ilmestyi ainoastaan musta ruutu jonka keskellä kellui mystinen sininen ympyrä.

Pelaajat etsivät epätoivoisesti tietoa ja johtolankoja, milloin peli tulee taas takaisin.

Lucas7yoshi” -nimimerkillä twiittaava henkilö paljastikin omalla twitter-tilillään uusia yksityiskohtia siitä, milloin peli voisi olla taas pelattavissa.

Hänen twiittinsä mukaan pelin virallisilta verkkosivuilta tuleva koodi kertoi että ”The End” -tapahtuman olisi tarkoitus päättyä tiistaina 15. lokakuuta kello 6:00 itäistä aikaa, joka on suomen aikaan 13:00. Lucas7yoshi kuitenkin lisäsi, että aika ei välttämättä ole täysin ”kiveen hakattu”.

HYPEX, jota pidetään yhtenä luotettavimmista vuotolähteistä, reagoi havaintoon ja muistutti faneja, että nämä ajat ovat aina vähän myöhässä.

Silloin kun peli taas jatkuu, tulee Epic Games todennäköisesti saamaan todella paljon julkisuutta, kaikesta siitä mystisyydestä ja epämääräisyydestä, mitä pelin ympärillä on viimepäivien aikana ollut.

 

Lähde: Dexerto , Fortnite Intel 

Kuvalähde: Fortnite Intel