Turner ”Tfue” Tenney on yksi isoimmista nimistä striimaussivusto Twitchissä. Vaikka Tenney tienaakin sriimeistään sievoisia summia rahaa, ei Twitch ole hänen suurin tulonlähteensä, tähti paljastaa.

Tenneyn asema striimausyhteisössä on tehnyt hänestä yhden rikkaimmista pelaajista maailmassa. Vaikka tähden tienesteistä ei ole julkista tietoa, voidaan olettaa, että kokonaistienestit kohoavat jopa seitsennumeroisiin summiin vuodessa.

Washington Post’s Launcherille antamassaan haastattelussa Tenney antoi kuitenkin pienen vinkin siitä, mistä hänen suurimmat tienestinsä tulevat, eikä kyseessä ole suinkaan Twitch.

Hän mainitsi, että suurin osa hänen tienesteistään tulee Epic Support-A-Creator code -ohjelmasta. Eli kun pelaajat ympäri maailmaa käyttävät koodia ”Tfue” ostonsa yhteydessä, tienaa tähti samalla pienen summan rahaa per osto. Tämä saattaa tulla hienoisena yllätyksenä monelle, sillä Tenneyllä on Twitchissä erittäin laaja katsojakunta.

TwitchTracker -sivuston mukaan Tfuella on 16,151 aktiivista tilaajaa sivustolla. Parhaimmillaan aktiivisia tilaajia oli 65,633 tähän aikaa viime vuonna.

Twitch ottaa monesti 50% tilaajista kertyvistä tienesteistä, paitsi isommilla sisällönluojilla, kuten Tenneylla Twitch ottaa vain 30%. Tästä voidaan päätellä, että Tenney tienaisi vähintään 40 tuhatta dollaria pelkästään Twichistä plus lahjoitukset, sponsoroinnit jne., jotka ovat iso juttu sivustolla.

Jotta Tenney tienaisi Support-A-Creaton code -ohjelman kautta enemmän, kuin Twitchin kautta, pitäisi joka kuukausi pelaajien ostaa Fortniten V-Buckseja yhteensä 80 miljoonaa Tfuen nimellä. Tämä tarkoittaisi sitä, että ”Tfue” koodi olisi Epic Gamesille vähintään 640 tuhannen dollarin arvoinen joka kuukausi.

Tenney on myös tienannut rahaa muualtakin, kuten Youtuben mainoksien kautta ja Fortniten kilpakentiltä, josta on tullut yli 600 tuhatta dollaria palkintorahoja.

Tähden tienestit ovat olleet jo pidemmän aikaa keskustelun aiheena. Vunna 2019 Twitch-tähti jätti silloisen joukkueensa FaZen juurikin raha-asioiden takia. FaZe otti sopimuksen mukaan jopa 80% Tenneyn tuloista.

Vaikka Tenney tienaakin vähintään mukavat 80 tuhatta dollaria kuukaudessa muun muassa Twitchiltä ja Epiciltä, hän käyttää rahojaan viisaasti. Hän pyrkii tekemään viisaita valintoja rahallaan, jotta hänen tulevaisuutensa olisi turvallinen.

 

Lähde: Dexerto 

Kuvalähde: Dexerto