16-vuotiaana Lauri ”Cyanide” Happonen voitti League of Legendsin maailmanmestaruuden pelatessaan Fnaticissa. Uransa hän kuitenkin lopetti ammattilaispelaajan uransa 20-vuotiaana pahan burnoutin jälkeen. Sen jälkeen Happonen on striimannut ja tehnyt videoita esimerkiksi Yle Kioski Gamingille, mutta viime aikoina hän on pitänyt melko matalaa profiilia opiskellen liiketaloutta. Nyt entinen maailmanmestari tekee kuitenkin paluun e-urheilun pariin.

Suomalaisessa esportsskenessä KOVA on tottunut yllättämään ja vaikuttamaan tyylillään, ja juuri julkaistu video tuo näyttävästi esiin entisen maailmanmestarin matkan takaisin e-urheilukentille. Videon alussa Happonen nähdään sillan alla värjöttelemässä, ja mukanaan hän kantaa pahvikylttiä, jossa kertoo entisen esportsammattilaisen etsivän työtä. Sieltä hänet bongaa KOVAn kumppanuuspäällikkö Matti Orava.

– On mahtavaa palata mukaan e-urheiluun pitkän tauon jälkeen, ja vieläpä niin mahtavaan organisaatioon kuin KOVA! Transitio pelaajasta organisaation puolelle työskentelyyn on iso askel, Happonen kuvailee tunnelmiaan.

– Olen todella tyytyväinen päätökseeni tulla KOVAan, sillä koko jengi hallinnosta pelaajiin ovat aivan huippuja, Happonen hehkuttaa.

Happonen tulee jatkossa toimimaan KOVAn pelaajamanagerina.

Eurheilu.comin ja KOVA Esportsin omistaa Esports media solutions Oy.