Uutisoimme eilen Overwatch Leaguen 3. vaiheen playoffeista, joissa oli jäljellä enää neljä huippujoukkuetta. Tällöin alleviivasimme pitkään altavastaajan viitan alla kulkeneen Shanghai Dragonsin yhteenottoa kauden ennakkosuosikki Vancouver Titansia vastaan. Toimittajan on tässä vaiheessa pakko myöntää, että vaikka toiveet Dragonsin menestykselle olivat kovat, ei se vaikuttanut kovinkaan realistiselta.

Toisin kuitenkin kävi ja Dragons onnistui nousemaan tavalla, joka takuulla muistetaan läpi e-urheiluhistorian. Jo playoffeihin pääsy oli aiemmin 0-40 häviötuloksen omaavalta joukkueelta uskomaton saavutus, mutta Titansien kaato loi takuulla uudenlaista uskoa ja toivoa fanien ja kanssapelaajien sydämiin.

Huomattavaa on myös, kuinka vaivattomasti kautta dominoinut kanadalaisjoukkue peitottiin. Ottelu pelattiin neljään pisteeseen asti ja Titansin onnistui kaapata itselleen ainoastaan sen toisen erän voitto. Muissa erissä Dragons naputteli itselleen pisteitä varsin suvereenisti, päättäen ottelun lukuihin 4-1.

Yksi ottelun kirkkaimmista tähdistä oli Shanghai Dragonsin Jin-hyeok ”DDing” Yang, jonka Pharahia vastustajat eivät vain saaneet kuriin.

Shanghai Dragons kohtaa San Francisco Shockin tämän illan finaaliottelussa, joka alkaa klo 23:00 Suomen aikaa. Ottelun voittaja palkitaan mestaruustittelin lisäksi 200 000 dollarilla, kun taas hopeasija saa 100 000 dollaria. Ottelua voit katsoa suorana Overwatch Leaguen Twitch-kanavalta.

Lähde: Overwatch League Kuvalähde: Overwatch League