Ilta-Sanomat julkaisi uutisen, jonka tietojen mukaan CS-pelaaja Elias ”Jamppi” Olkkonen ei jatka kilpailemista osana ENCEn kokoonpanoa. Olkkonen liittyi joukkueeseen keväällä 2020, mutta nuoren tähden peliuraa on varjostanut VAC-bannisyytökset, joiden vuoksi Olkkonen ei ole voinut pelata Valven järjestämissä turnauksissa. Näiden takia on käyty jo oikeustaistoa, joka ei ole ainakaan vielä tuonut ratkaisua tilanteeseen.

Encen kokoonpanossa on tapahtunut paljon muutoksia viime syksyn aikana. Joulukuussa joukkue ajautui kriisin keskelle, jonka myötä esimerkiksi Miikka ”suNny” Kemppi jäi pois joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta. Uusiksi pelaajiksi joukkueeseen on huhuttu muun muassa SJ:stä vasta myytyä Tuomas ”SADDYX” Louhimaata sekä kahta ulkomaalaista pelaajaa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Olkkonen ei ole osa uutta kokoonpanoa, ja hän on vihjaillut siihen suuntaan Twitch-lähetyksessään. Olkkonen myös pohtii vaihtoa CS:GO:n parista Valorantiin, joka on Riotin kesällä julkaisema suurta suosiota saavuttanut FPS-peli. Eurheilu.org uutisoi tammikuussa Olkkosen sanoneen striimissään, että mikäli jatkossa ei saa sopimustarjouksia CS:n parissa, hän vaihtaa mielummin Valorantiin kuin menee koulun penkille tai kaupan kassalle.

Lähde: IS