Vuosi 2020 on kääntymässä päätökseen ja joulun odotus on viimein virallisesti alkanut, joten päätimme kasata pelaajille tarkoitetut joulukalenterit yhteen paikkaan. Tänä vuonna kalentereista löytyy jos jonkinmoista tarjousta, muistelua ja arvontaa.

KOVA esports aloitti oman joulukalenterinsa Instagramin puolella arpomalla hiirimaton.

Vaikka CDON:n joulukalenterin ensimmäisen luukun takaa ei löytynyt aivan kaikille pelaajille haluttua tavaraa, niin kannattaa sivuston joulukalenteri laittaa tonttulakin alla lymyilevän korvan taakse.

Telian joulukalenteri on tänä vuonna Minun Telia-sovelluksessa. Luukujen takaa paljastuu etuja ja tarjouksia. Lisää tietoa Telian joulukalenterista löydät tästä.

Jimm´sin joulukalenterissa voi tänävuonna hieman ”huijata” itseään, sillä sivustolla näkee minkä merkin tuote on minäkin päivänä tarjouksessa. Ensimmäisenä päivänä tarjouksessa on ikkunallinen miditornikotelo.

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä käydään pelaajat.comin joulukalenterin kimppuun. Ensimmäisen luukun takaa nimittäin paljastuu Legion-tuotepaketti, jossa on jaossa näyttö, näppäimistö, hiiri ja hiirimatto. Joulukalenterissa tulee olemaan jaossa myöhemmin myös Xbox Series X -konsoli, Acer pelitietokone, iPhone 12, PS5-konsoli ja Omen pelitietokone.