Valtaosan vuoden 2018 aikana viiden parhaan kärjessä viettänyt yleiseurooppalainen Counter-Strike -joukkue mousesports uusii kokoonpanonsa jäätyään seuraavan Major-turnauksen ulkopuolelle. Jaetulle viidennelle sijalle Katowice 2019 Europe Minor-turnauksessa päätynyt saksalaisorganisaatio poistaa kokoonpanostaan alankomaalaisen kapteenin Chris ”chrisJ” de Jongin ja slovakialaisen tukipelaajan Martin ”STYKO” Stykin.

mousesportsin suunnitelmana on rakentaa uusi joukkue jäljelle jääneen tähtikolmikon – Miikka ”suNny” Kempin sekä virolaisen Robin ”ropz” Koolin ja tšekkiläisen Tomáš ”oskarŠťastnýn – ympärille. Myös ukrainalaisvalmentaja Sergey ”lmbt” Bezhanov aiotaan organisaation mukaan korvata.

Miikka ”suNny” Kempin mukaan joukkueen sisällä ei ole ollut huonoja tuntemuksia tai pahaa verta. Kempin mukaan kyse on ajautumisesta tilanteeseen, josta joukkue ei voinut enää palata, joten jotain täytyi muuttaa. Sekä Kemppi että mousesportsin toimitusjohtaja Stefan Wendt kiittävät yhteistuumin de Jongia ja Stykiä heidän panoksestaan joukkueessa muistellen viisikon menestystä mousesportsin kultakautena.

 

Lähteet: mousesports, HLTV, Liquipedia Kuvalähde: mousesports