Shanghai Majorin jälkeen astmasta kärsivä Mushi joutui astumaan sivuun terveydellisistä syistä. Mushilla on ollut ennenkin ongelmia Kiinan saastuneen ilman kanssa, jota pidetään osasyynä hänen paluunsa Malesiaan Team DK:n hajottua The International 2014 jälkeen. Mushi kuitenkin jatkoi työtä joukkueen kera, toimien heidän valmentajana kun entinen valmentaja 343 nousi joukkueen aloituskokoonpanoon. Hänen paluu oli odotettu, mutta päätös siirtää maineikas support pelaaja Net sivuun on saattanut yllättää joitain faneja.

Fnaticin mukaan päätös oli vaikea, mutta he halusivat pitää kiinni 343:sta joukkueen sisällä. Hänen oletetaan olleen iso osa Fnaticin vahvaa päätöksentekoa ja menestystä Shanghain jälkeen ja hän tulee täten auttamaan Mushia keskittymään omaan pelaamiseensa hänen palatessa kokoonpanoon. Vaikkakin Mushi on parantanut viime aikoina ja pelasi hyvin Shanghaissa niin hänellä on ollut ongelmia palata DK:ta edeltäneelle tasolleen hänen ollessa myöskin joukkueen kapteeni.

Huomioitavaa on että sillä Mushi oli rekisteröitynyt Fnaticin riveissä ennen pelaajavaihdosten takarajaa niin tämä ei merkitse ongelmia Fnaticille Valven turnausten suhteen, mukaan lukien Manila Major johon Fnatic sai suoran kutsun. Valven sääntöjen mukaan varalla oleva pelaaja voi nousta aloittavaan kokoonpanoon kunhan korvattava aloittava pelaaja hyväksyy vaihdoksen. Vaikkakin Net päätti ettei halua jatkaa Fnaticin riveissä penkillä, niin hän on ilmeisesti antanut hyväksyntänsä tälle muutokselle. Net voi nyt hakea uutta joukkuetta jolla yrittää karsiutua The International turnaukseen, esimerkiksi Kaakkois-Aasian karsinnoissa kolmanneksi yltäneen Team Taringin riveissä.

Fnatic kokoonpano kesäkaudelle

  1. Chai ’Mushi’ Yee Fung
  2.  Zheng ’Miduan’ Yeik Nai
  3.  Chong ’Ohaiyo’ Xin Khoo
  4.  Djardel Jicko B. ’DJ’ Mampusti
  5.  Adam Erwann Shah ’343’ bin Akhtar Hussein

Lähde: Fnatic, Erik Khor Wei Soon
Kuvalähde: Erik Khor Wei Soon