CS:GO supertähti avautui siitä, miten paljon keskustelun kohteena viime aikoina ollut Krieg vaikeuttaa bossilla pelaamista ja hänen omaa pelityyliään. 

SG 553, joka tunnetaan myös nimellä Krieg on ollut tapetilla viimeaikoina. Monet huippupelaajat mm. Richard ”shox” Papillon ja Gabriel ”FalleN” Toledo ovat vaatineet aseen heikentämistä. 

Eilen Astralis-tähti kommentoi asiaa kertoen Kriegin yleistymisen vaikuttaneen negatiivisesti AWP-pelaamiseen ja hänen omaan pelityyliinsä.

Vaikea ottelu minulle henkilökohtaisesti pelatessani AWP:llä Kriegiä vastaan. En ole varma onko AWP:n ostaminen enää järkevää” sanoi dev1ce Instagramissa BIG voiton jälkeen.

Samaan aikaan hänen joukkuetoveri Peter ”dupreeh” Rasmussen osoitti tukensa, sanoen twitterissä että ”Kriegin meta on lähtenyt ihan käsistä”.

SG 553:n suosio on ollut kasvussa, koska se on suhteellisen edullinen vaihtoehto verrattuna AK-47:ään. Se on hyvä sekä lyhyellä, että pitkillä matkoilla, ja sillä voi jopa haastaa AWP:n tähtäimensä ansiosta.

Kriegin suosio on ollut keväästä lähtien ollut kasvussa ja se on alkanut ohittaa ikonista AK-47:ää eniten käytettynä aseena.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde:esl