Overwatch 2:n kehityksestä saatiin taas hieman lisää informaatiota, kun viime viikkoisessa Overwatch Leaguen finaalissa paljastettiin muutokset koskien kahta DPS-hahmoa – Sombraa ja Bastionia. Aiemmin Blizzard on kertonut muutoksista koskien ainakin Winstonia ja Reinhardtia, ja myös useiden support-hahmojen muutoksista on vihjailtu. Todennäköisesti kaikki hahmot tulevat kohtaamaan ainakin jonkinlaisia muutoksia – toiset pientä hienosäätöä kun taas toiset muuttuvat lähes uusiksi hahmoiksi.

Sombra

Sombra tulee kohtaamaan muutoksia koskien lähinnä tämän Hack-kykyä. Tulevaisuudessa Sombra voi pysyä näkymättömässä Stealth-muodossa hakkeroidessaan vastustajia, mutta on hetkellisesti näkyvissä vastustajille hakkeroinnin ajan. Hakkeroitu vastustaja näkyy korostettuna seinien ja muiden esteiden läpi koko Sombran joukkueelle kahdeksan sekunnin ajan, mutta menettää kykynsä vain hakkeroinnin ensimmäisen sekunnin ajaksi.

Lisäksi Sombra tekee kyvyn keston ajan 50 prosenttia enemmän vahinkoa hakkeroimalleen pelaajalle. Kyvyn cooldown-aikaa on vähennetty 8 sekunnista kolmeen sekuntiin.

Sombran ultimate-kykykin muuttuu hieman; EMP ei enää poista suojakilpiä, mutta sen sijaan vahingoittaa vastustajia 40% näiden sen hetkisestä HP:sta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bastion

Bastion käy läpi suuria muutoksia Overwatch 2:ssa. Kaikki hahmon kyvyt muuttuvat hieman tai kokonaan. Esimerkiksi Bastionin kyky parantaa itseään poistetaan Overwatch 2:sta täysin.

Parantamisen tilalle Bastion saa uuden, Tactical Grenade-nimisen kyvyn; Bastion ampuu kranaatin, joka kimpoilee seinistä, mutta tarrautuu maahan tai vastustajiin räjähtäen pienen viiveen jälkeen.

Aikaisemmin Bastion on voinut vaihdella Recon ja Sentry -tilojen välillä vapaasti, mutta jatkossa edessä on 10 sekunnin odottelu tilojen välillä. Tulevaisuudessa Bastion voi myös liikkua Sentry-tilassa, mutta tekee 40 prosenttia vähemmän vahinkoa aikaisempaan verrattuna. Recon-tilassa tulinopeutta on hidastettu 50 prosenttia, mutta tarkkuutta on parannettu.

Myös Bastionin ultimate-kyky muuttuu täysin. Aiemmin Bastion muuntautui liikkuvaksi tankiksi, joka ampui voimakkaita räjähteitä vastustajia kohti. Jatko-osassa Tank-tila onkin Artillery-tila; siinä pelaaja valitsee kartalta kolme kohdetta ilmaiskulle, jonka jälkeen pommit tipahtavat valittuihin kohteisiin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Twitter