Uutisoimme jo eilen nettiin vuoteneesta tiedosta, jonka mukaan paljon pyydetty Role Queue olisi tulossa Overwatchiin ja Overwatch Leagueen. Myöhään eilen illalla Blizzard julkisti virallisesti Role Queuen tulon ja selitti, mitä se pitää sisällään.

Tulevaisuudessa Overwatchin Competitive Mode, Quickplay ja osa Arcade-pelimuodoista noudattavat kaikki 2-2-2-lukitusta; kaksi DPS-pelaajaa, kaksi tankkia ja kaksi Support-pelaajaa per joukkue. Pelaajat valitsevat haluamansa roolit ennen jonoon astumistaan.

Suurin ongelma, jonka uudistus tuo, ovat pidentyneet odotusajat. Niitä Blizzard aikoo helpottaa erillisillä houkuttumilla: rooleista, joita tarvitaan tietyllä hetkellä enemmän, voi saada lisäpalkintoja.

Tulevaisuudessa myös pelaajien SR-pisteet ovat erilliset jokaisessa roolissa. Jahka Role Queue julkaistaan, pelaajat voivat pelata jokaisella roolilla viisi sijoitusottelua aloitus-SR:nsä saamiseksi.

Role Queue on tällä hetkellä pelattavissa Overwatchin PTR-testipalvelimella ja se tulee pääpeliin syyskuun ensimmäinen päivä. Myös Overwatch League tulee noudattamaan 2-2-2-lukitusta neljännestä vaiheestaan alkaen.

Tämän lisäksi Blizzard julkaisi PTR-päivityksessään myös merkittävän tasapainopäivityksen, joka muuttaa dramaattisesti mm. Brigitteä ja Ultimate Abilityjen toimintaa. Voitaisiin hyvin sanoa, että kyseinen päivitys on merkittävin koko Overwatchin historiassa.

Lähde: Overwatch Kuvalähde: Blizzard