ENCE aloitti tänään taipaleensa vuoden viimeisessä CS-turnauksessa Maltalla. Champions Cup -nimeä kantavan turnauksen avausottelussa suomalaisjoukkue sai vastaansa Movistar Ridersin. Paras yhdestä -menetelmällä pelattu ottelu päättyi Movistar Ridersin 7–16 voittolukemiin.

Ottelu päättyi ENCEn kannalta todella surkuhupaisalla tavalla. Kamppailu oli ratkaisevassa 7–15 tilanteessa, kun Aleksi ”allu” Jalli oli ainut ENCEn hengissä oleva pelaaja. Vastustajalla oli vielä kaksi pelaajaa elossa, joten allulla oli 1 vs. 2 -tilanne edessään. Sitä kuitenkin vaikeutti se, että allulla oli ainoastaan 1hp jäljellä.

Movistar Ridersin pelaajat olivat jo virittäneet pommin. Allu lähti Overpassin A-pommipuolelta kohti rappusia, mutta hyppy kantautua liian pitkäksi ja allu kuoli portaisiin. Tilanne nauratti myös ottelun selostajia. Katso tapahtunut alla olevalta videolta:

Avausottelun häviö tarkoittaa sitä, että suomalaisjoukkue kohtaa huomenna klo 11:00 kiinalaisjoukkue TYLOOn. Jos ENCE häviää huomenna, se tarkoittaa, että heidän turnauksensa vuodelle 2019 ovat paketissa, koska huomisen ottelun voittaja etenee puolivälieriin, kun taas häviäjän turnaus päättyy.

Turnauksessa on jaossa palkintorahaa 300 000 dollaria, josta voittajajoukkue kuittaa 150 000 dollaria.

 

Lähde: Twitch

Kuvalähde: Champions Cup Malta