PENTA Sports ilmoitti perjantai-iltana Niko ”naSu” Kovasen liittyvän PENTA Sportsin Counter-Strike-joukkueen valmentajaksi.

naSu on tullut aiemmin tunnetuksi Suomessa muun muassa ENCE eSportsin riveissä. PENTA:n antamassa tiedotteessa naSun kerrotaan tuovan joukkueeseen muun muassa analyyttistä ja taktista osaamista. 26-vuotias suomalainen on työskennellyt PENTAn mukana jo muutaman viikon ajan auttaen joukkuetta voittamaan muun muassa ESEA:n 24:n kauden finaalit sekä varmistamaan paikan kesäkuussa pelattavaan Minor-turnaukseen.

Counter-Strike-joukkueen manageri Andreas ”shadjEAh”  Pullitzky kommentoi naSun tehneen hienoa työtä viimeisten parin viikon aikana, mikä johti muun muassa ESEA:n finaaleiden voittoon.

—Ollessamme Leicesterissä sain mahdollisuuden nähdä, että Niko teki paljon analyysityötä ja, että joukkue oli tyytyväinen työskentelyyn hänen kanssaan.

Kovanen itse kommentoi olevansa erittäinen onnellinen ja kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta työskennellä niin lahjakkaiden pelaajien ja mahtavan organisaation kuten PENTAn kanssa.

— Olen työskennellyt pelaajien kanssa nyt parisen viikkoa ja olen yllättynyt poistiivista ja varma siitä, että tulemme saavuttamaan mahtavia tuloksia tulevaisuudessa.

Valmentaja naSun lisäksi PENTA:n kokonpanoon kuuluvat suomalaiset Miikka ”sunNy” Kemppi ja Jesse ”zehN” Linjala. Kemppi ja Kovanen pelasivat lyhyen aikaa yhdessä ENCE:ssä viime vuonna.

Lähde: HLTV ja PENTA
Kuva: PENTA