Ukrainalaisjoukkue Natus Vincere tekee radikaaleja muutoksia viimeaikaisten esitysten vuoksi. Edelliset turnaukset eivät ole tuoneet joukkueelle sitä kirkkainta, minkä varmasti jokainen pelaajista himoitsee saavansa. Viimeisimpänä taustalla ovat huonot otteet Moskovassa järjestetyssä BLAST Pro Series -turnauksessa, jossa joukkue jäi viimeiseksi. NAVI ei voittanut ainuttakaan ottelua, he pelasivat yhden tasapelin ja hävisivät 4 ottelua. Moskovan turnaus oli myös viimeinen joukkueen kokeneelle 31-vuotiaalle Danylo ”Zeus” Teslenkolle.

NAVI ilmoitti viime viikolla, että Zeusin paikan joukkueessa korvaa lähes neljä vuotta joukkueessa vuosina 2013-2017 pelannut 28-vuotias Ladislav ”GuardiaN” Kovács. Slovakialainen Kovács edusti edelliset 2-vuotta FaZe Clania.

Samaan aikaan NAVI ilmoitti vaihtavansa valmentajaa. Mikhaylo ”Kane” Blagin sai lähteä joukkueen peräsimestä ja tilalle julkaistiin Andrey ”B1ad3” Gorodenskiy, joka pelasi vielä viime vuonna FlipSid3 -nimisessä joukkueessa.

Myös pelin sisällä tapahtuu muutoksia. Viime viikolla HP Omen Challengessä maailman parhaan pelaajan tittelin ja täten 30 000 dollaria voittanut Oleksandr ”S1mple” Kostyliev vaihtaa Rifleriksi ja hänen tilalleen AWPeriksi tulee juuri takaisin värvätty Ladislav ”GuardiaN” Kovács. HLTVn haastattelussa ”s1mple” kertoi muutoksen antavan hänelle enemmän vapauksia ja nyt hän pystyy kaventamaan keskittymistään entisestään. ”s1mple” kertoi myös, että hän luottaa slovakialaispelurin taitoihin AWPerinä ja  uskoo hänen tuovan jotain uusia asioita joukkueeseen. Me katsojat silti saamme vielä nauttia myös ”s1mple”n otteista AWP-sniperin varressa, sillä hän tulee olemaan myös joukkuuen toinen sniper-pelaaja.

Kun ”GuardiaN” lähti NAVIsta vuonna 2017 huhuttiin, että lähdön yksi syistä olisi se, että hän ei tullut toimeen ”s1mple”n kanssa. Ukrainalaistähti kuitenkin kumoaa väitteet ja kertoo ongelmien olleen harjoituksissa ja siinä, että heillä oli joukkueena ongelmia. Hän kertoo, että yksilöiden välillä ei ollut mitään ongelmia ja kun ”GuardiaN” lähti, he olivat edelleen hyvissä väleissä.

HLTVn mukaan joukkue nähdään uudella kokoonpanolla tositoimissa ensimmäistä kertaa 1.10. DreamHack Masters turnauksessa Malmössä, jossa vastaan asettuu taas liuta huippujoukkueita.

Jo ennen DreamHack Masters Malmön turnausta pääsemme nauttimaan huippu CS:GOsta, kun ESL One -turnaus alkaa jo 26.9. New Yorkissa. Turnauksessa mittelee myös suomalaisjoukkue ENCE.

 

Lähde: HLTV

Kuvalähde: esl