NHL 19:n viralliset suomenmestarit (eSM) ratkottiin tänä viikonloppuna Helsingin Assembly-verkkopelitapahtumassa. Mestareita syntyi tapahtumassa kaksin verroin; yksilöturnauksen voittaja ja joukkueturnauksen voittaja.

Yksilöturnauksen mestariksi nousi eilen käydyssä finaalissa Kristian ”Kritetski17” Veijola, joka kohtasi ottelussa hallitsevan eSM-mestarin Erik ”Eki” Tammenpään. Myös MM-titteliä aiemmin hallinnut Tammenpää oli takuulla kunnioitettava vastustaja, mutta Veijolan pelissä ei näkynyt pelon häivääkään. Hän voitti ottelun selvin 2-0 tuloksin ja nousi NHL:n suomenmestariksi. Pronssisijalle turnauksessa taasen ylsi Tuukka ”FlyerKungen” Kuha.

Veijola palkittiin mestaruudesta 2 500 eurolla, Tammenpää hopeasijasta 1 000 eurolla ja Kuha pronssisijasta 500  eurolla.

Tänään taasen selvitettiin joukkueturnauksen mestari. Finaaliottelussa toisensa kohtasivat HAVU Gaming ja hallitseva suomenmestari FILADELPHIA. Myös joukkueturnauksen finaalissa näytti siltä, että vanhan mestarin oli aika väistyä uuden tieltä. HAVU pyöritti ottelua täysin ja marssi sen voittoon puhtaalla 3-0 tuloksella. Pronssia turnauksesta itselleen kahmaisi Butterfly Effect.

HAVU sai turnausvoitostaan 3 500 euron palkinnon, FILADELPHIA 1 000 euron palkinnon ja Butterfly Effect 500 euron palkinnon.

Lähteet: NHL Gamer, Pelaajatcom Kuvalähde: Pelaajatcom