RCTIC eSportsin johtohahmo Jere ”LeLE” Alanen, kertoo uutistiedotteessaan, että organisaatio on käymässä läpi rakenteellisia muutoksia.

Uutisoimme aiemmin, että organisaatio on eronnut Counter Strike: Global Offensive -joukkueestaan ja Hearthstone-pelaajien osalta selvennystä tilasta oltiin odotettu.


Hearthstone-pelaajien osalta epäselvyys alkoi, kun joukkueen ensimmäinen pelaaja Aleksi ”Wampie” Majander ilmoitti Twitterissään pelaavat viimeistä kertaa RCTICin nimissä LanTrek 2016 -tapahtumassa.


Tätä seurasi Helsinki.GG:n jälkeinen ilmoitus, jossa ENCE eSports julkaisi Antti ”Kufdon” Lammen liittyneen organisaatioon.


Joukkueen viimeisen pelaajan Niko ”NikoTheGreat” Airamon osalta oli hiljaista, eikä sosiaalinen media tai organisaatio itse kommentoinut tilannetta. Nyt kuitenkin tilanne on selvinnyt ja Airamo jatkaa organisaatiossa tuttuun malliin. RCTIC eSports toivottaa jokaiselle kolmikon jäsenelle pelkkää hyvää tulevaa varten ja on kiitollinen yhteisestä matkasta, jolla koko kotimaista Hearthstone-yhteisöä vietiin eteenpäin.

NikoTheGreat tullaan näkemään seuraavan kerran Dreamhack Summer 2016 Hearthstone-turnauksessa organisaation pelipaita yllään.’

 

Lähde: RCTIC eSports