Mixer-supertähti Tyler ”Ninja” Blevins avautuu siitä, miksi hänen ammattilaisuransa Fortnitessä tuntuu menevän epäonnekkaasti ja kuinka vaikeaa hänellä on ollut tasapainoitella avioliiton, striimaamisen ja ankaran Fortnite-harjoittelun kanssa. Hän vihjaa myös, että Fortniten 2020 MM-kisat saattavat jäädä tämän takia väliin.

Ninja on yksi isoimmista nimistä Fortnitessa. Hänet tunnetaan parhaiten tuhansista striimatuista tunneista Twitch- ja myöhemmin Mixer-striimauspalveluissa. Hänellä on myös partnerinsa Malachi ”Reverse2k” Greinerin kanssa eniten voitettuja duo-pelejä putkeen Fortnitessa.

Hän on myös kilpailullisilta kentiltä tuttu nimi. Sinitukkainen tähti on nähty niin Halo-ammattilaiskentillä, kuin Fortnitessakin. Vaikka voisi toisin kuvitella, niin Ninja ei ole löytänyt sen suurempaa menestystä leipälajinsa kilpakentillä.

Mixer-tähden mukaan hänen menestyksensä puute ei johdu yrittämisen vähyydestä tai vaikeudesta löytää rytmiä. Näiden sijaan syy on hänen runsas epäonnekkuutensa turnauksissa. Hän sanookin, että: ”Se on vitsi, kuinka epäonnekas olen kilpailullisella urallani. Säännöt ovat pilanneet sijoitukseni turnauksissa ja olen lentänyt ulos turnauksista. Kaikki tietävät, että säännöt tai tuomiot ovat olleet huonoja. Se on koomista, että sitä tapahtuu minulle joka ikinen kerta.”

Ninjan mielestä järjestäjät pitävät hänen joukkuettaan silmätikkuna ja muuttelevat sääntöjä niiin, että hänen joukkueellaan ei olisi koskaan kunnon mahdollisuutta pärjätä.

Myös hänen Fortnite Champion Series karsintansa menivät penkin alle, sillä serverit heittivät supertähden ulos ennen aikojaan. Täten hänen kilpailijoillaan oli enemmän aikaa kerätä pisteitä toisen viikon tapahtumassa. Tämä oli iso takaisku hänen FNCS mahdollisuuksilleen.

Hänen epäonnensa ei ole ainoa asia, jonka takia hän ei menesty Fortniten kilpakentillä. Ninja on 30-vuotias ja hän elää avioliitossa vaimonsa Jessi Gochin kanssa jo kolmatta vuotta. Ninjalla on ollut vaikeuksia tasapainotella avioliiton, striimausuran ja kilpailullisen pelaamisen kanssa.

Ninja sanookin, että: ”Minä ja Jess tunnemme jo nyt stressiä kilpailullisesta pelaamisesta”. Samalla hän miettii osallistumistaan Fortniten vuoden 2020 MM-kisoihin.

Heillä on ollut vaikeuksia löytää aikaa viettää parisuhdeaikaa striimauksen ja sen perään heti alkavien kilpailullisten Fortnite-harjoitusten ohessa. Ninja sanookin, että hänellä on hauskaa, mutta ennen pitkää nämä asiat voivat koetella parisuhdetta.

Tällä hetkellä Blevins kuitenkin antaa kaikkensa kilpailullisilla kentillä, vaikka tulevaisuudessa nämä saattavat mennä liikaa muun elämän edelle.

Kunhan Ninja pystyy välttämään sääntömuutokset, serverien oikuttelut ja epäreilut tuomiot, niin hän saattaa löytää vielä menestystä Fortniten kilpakentillä ja ehkä jopa päästä lajin 2020 MM-kisoihin. MM-kisat toimisivat hyvänä lopetuksena hänen kilpauralleen.

 

lähde: dexerto & YouTube

Kuvalähde: SlashGear