Tunnettu Twitch-livestriimaaja Tyler ”Ninja” Blevins onnistui rikkomaan uuden ennätyksen viime keskiviikkona. Tavallisesta Fortnite-lähetyksestä teki erikoisen se, että hän oli yhdistänyt voimansa räppäri Draken kanssa.

Katsojaennätys rikkoutui myöhemmin samassa lähetyksessä, kun mukaan liittyivät myös räppäri Travis Scott ja NFL-pelaaja JuJu Smith-Schuster. Parhaimmillaan Fortnite: Battle Royale -striimillä oli yli 628 000 samanaikaista katsojaa, joka rikkoi Twitchin ennätyksen samanaikaisista katsojista ei-turnauskanavalla.

Aikaisemmin tänä vuonna ennätyksiä ovat hallinneet DrDisRespect ja Tyler1. Ninja onnistui lähes tuplaamaan aikaisemman 388 tuhannen katsojan ennätyksen.

Halo-ammattilaisesta suosituimmaksi kanavaksi

Aikaisemmin tuntematon nimi lähti huippusuositun Forniten mukana hurjaan nousuun. Blevins aloitti uransa Halo-ammattilaisena, josta siirtyi myöhemmin H1Z1:n ja PlayerUnknown’s Battlegroundsin pariin.

Nykyään Ninja on Twitchin suosituin kanava yli 3 miljoonalla seuraajalla ja yli 180 000 Twitch-tilaajalla, YouTubessa seuraajaluku pyörii 4,7 miljoonan paikkeilla. Blevinsin on arvioitu tienaavan pelkästään Twitchin tilausten kautta yli 350 000 dollaria kuukaudessa.

Jatkossa Ninjan pelilähetyksiä voi seurata täältä.

Epic Games järjestää Fornite-julkkisturnauksen

Kuten Ninjan pelikumppaneista huomasi, julkisuuden henkilötkään eivät ole voineet välttyä koko maailman valloittaneesta battle royale -villityksestä.

Epic Games paljastikin eilen, että he tulevat järjestämään E3-pelimessuilla turnauksen, jossa julkkikset ottavat mittaa maan parhaista Fortnite-pelaajista. Tarkempaa tietoa osallistujista ei kuitenkaan ole vielä annettu.

E3 järjestetään tänä vuonna 12.-14. kesäkuuta Los Angelesissa.

Lähde: Dot Esports, PC Gamer, kuvalähde: Ninja/Twitch