Tyler ”Ninja” Blevins vastaa kollegansa Turner ”Tfue” Tenneyn Youtube-videolla sanomiin syytöksiin. 23. helmikuuta julkaistulla videolla Tfue väittää, että Ninja olisi yrittänyt pilata hänen uransa.

Koko tilanne alkoi 22. helmikuuta, kun hakkeri pääsi käsiksi Ninjan Twitter-tiliin. Hakkeri Twiittasi tilille provosoivia viestejä, kuten ”Tappele minua vastaan Tfue”, ”Minä hakkaisin hänet” ja ”#TfuevsNinja”.

Vaikka Ninja sai nopeasti tilinsä takaisin ja poisti kyseiset viestit, oli Tfue kerennyt jo reagoimaan viesteihin. Seuraavana päivänä julkaistussa Youtube-videossaan Tfue kertoi muiden syytöksien ohessa, että hän olisi tosissaan valmis tappeluun Ninjan kanssa.

Videolla 22-vuotias Tfue kertoo, kuinka erimielisyydet Ninjan kanssa ovat jatkuneet jo pitkään ja Ninja olisi aiemmin koittanut saada Tfuen Twitch-tilin bännättyä kokonaan.

”Minä en usko, että Ninja hakkeroitiin, mutta siitä huolimatta olen jo pitkään ajatellut sanovani nämä asiat ääneen… Olemme vuosia olleet vihollisia Ninjan kanssa… Siitä lähtien, kun suosioni räjähti sosiaalisessa mediassa, hän on koittanut saada minut lannistumaan ja puhunut paskaa selkäni takana. En ole koskaan sanonut tästä kenellekään aikaisemmin, mutta hän oikeasti yritti saada minut bännättyä lopullisesti minun selkäni takana. Hän yritti tuhota urani.”

Tämän jälkeen hän sanoi haluavansa hyväksyä hakkerin haaston ja tapella, vaikka Ninja ei olisikaan itse ollut twiittien takana.

”Tiedän, että hän ei pidä minusta. Nyt annan hänelle mahdollisuuden voittaa minut kehässä. Lajilla ei ole väliä UFC, MMA, mikä tahansa.”

Videon nähtyään Ninja vastasi Twitterin puolella syytöksiin. Ninjaa ei kiinnosta tapella Twitch-tähteä vastaan, ja on harmissaan siitä, että Tfue käytti hakkerin viestejä ”julkisuustemppuna”.

”En vihaa sinua Tfue, enkä halua, että epäonnistut, mutta en myöskään arvosta sitä, että käytät minun hakkeroidun Twitter-tilin viestejä ”julkisuustemppua varten” ja samalla autat hakkeria saamaan lisää huomiota.”

Tfue ei ole vielä vastannut Ninjalle, mutta yksi asia on varmaa: Mixer-tähti ei ole tyytyväinen, miten asiat menivät hakkerointiin liittyen.

 

lähde: Dexerto

kuva: imdb/fortniteintel