Ruotsalainen eurheiluorganisaatio Ninjas in Pyjamas kertoi eilen antamassaan tiedotteessaan, ettei se tule enää jatkamaan Dota 2 –joukkuettaan, vaan keskittää jatkossa voimavaransa muihin lajeihin.

Joukkue on ollut osa organisaatiota vasta tämän vuoden tammikuusta lähtien, mutta lyhyeen aikaan on mahtunut paljon vaihtelua. Tiedotteessa kehutaan joukkueen alkutaipaleen onnistumisia, mutta huomautetaan myös, että ajan myötä tehdyt pelaajavaihdokset johtivat huonoihin suorituksiin, eivätkä odotukset joukkueelle asetetut tavoitteet ole täyttyneet.

Ninja in Pyjamasilla on kuitenkin yhä uskoa moba-genreen, sillä se julkisti vasta viime viikolla palaavansa takaisin League of Legendsin pariin. Tämän kerrotaan vaikuttaneet osaltaan päätökseen olla jatkamatta Dota 2 –joukkueen toimintaa. Se, olisiko joukkue lopetettu jos organisaatio ei olisi saanut ostettua itselleen paikkaa League of Legendsin Championship Seriesistä, jää kuitenkin spekuloitavaksi.

Ninjas in Pyjamasin seuraavana tavoitteena on keskittää organisaation resurssit sen muihin joukkueisiin, eli CS:GO:hon, League of Legendsiin ja Overwatchiin.

Lähde: Ninjas in Pyjamas Kuvalähde: Ninjas in Pyjamas