Huhut Ninjas in Pyjamasin aikomuksesta ostaa liigapaikka Euroopan League of Legends Championship Seriesistä ovat olleet pinnalla jo jonkin aikaa. Tänään ESPN kuitenkin uutisoi lähteidensä vahvistaneen, että NiPin paluu on kuin onkin totta.

Ruotsalaisorganisaatio on sopinut liigapaikan ostosta Fnatic Academyltä, ja on parhaillaan lyömässä kauppoja lukkoon. Kauppahinnan kerrotaan olevan noin 500 000 dollaria. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ninjas in Pyjamas ottaa osaa LCS:ään. Se perusti ensimmäisen joukkueensa vuonna 2013, mutta joukkue ei saanut tuulta alleen, vaan se purettiin jo seuraavan vuoden lokakuussa useiden pelaajavaihdosten jälkeen.

Ninjas in Pyjamas tulee oston yhteydessä irtisanomaan joukkueen kaikki nykyiset pelaajat. Joukkueen uuteen kokoonpanoon kuuluu:

  • Kim ”Profit” Jung-hyung (aiemmin joukkueessa SK Telecom T1)
  • Ilyas ”Shook” Hartsema (aiemmin joukkueessa Team Vitality)
  • Kim ”Nagne” Snag-moon (aiemmin joukkueessa KT Rolster)
  • Martin ”HeaQ” Kordmaa (aiemmin joukkueessa Giants Gaming AD)
  • Hampus “sprattel” Mikael (aiemmin joukkueessa Paris Saint-Germain)

Lisäksi joukkuetta tulee valmentamaan Fnaticin entinen päävalmentaja Nicholas “NicothePico” Korsgaard.

ESPN:n lähteiden mukaan Ninjas in Pyjamas kilpaili liigapaikasta usean eri organisaation kanssa ja alun perin hävisi tarjouskilpailussa Laser Kittenzille. Organisaatio ei kuitenkaan saanut houkutettua joukkueeseensa haluamiaan pelaajia, joten se jätti leikin kesken ja Ninjas in Pyjamas onnistui kaappaamaan liigapaikan itselleen.

Lähteet: ESPN, Gamepedia, Kuvalähde: Riot Games