Ruotsalaisorganisaatio ilmoitti maanantaina, että Björn ”THREAT” Pers on Ninjas in Pyjamasin CS-joukkueen uusi valmentaja. 31-vuotias ruotsalainen ottaa Faruk ”pita” Pitan paikan joukkueen peräsimestä, kun NiP:iä lähes kaksi vuotta valmentanut bosnialainen vapautettiin tehtävistään.

Valmentajanvaihdos tulee vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun THREAT hyppäsi NiP:in valmennustiimiin strategiseksi valmentajaksi, jolloin hän auttoi Faruk ”pita” Pitaa pelin taktisella puolella.

THREAT muistetaan ammattipelaajana Counter-Strike 1.6 -version ajoilta, jolloin hän pelasi muun muassa Meet Your Makers, fnatic ja LIONS -nimisissä joukkueissa.

Tammikuussa 2016 THREAT toimi NiP:n valmentajana ja lopetti tehtävissään helmikuussa 2018, koska hän halusi keskittyä elämän muihin asioihin. Tuona aikana hän johdatti joukkonsa kolmen kansainvälisen turnauksen voittoon (DreamHack Masters Malmö 2016, DreamHack Open Valencia 2017 sekä IEM Oakland).

Ruotsalaisvalmentajan ensimmäinen testi joukkueen peräsimessä on BLAST Premierissä, joka starttaa 31. tammikuuta. Turnaukseen mennessä Ninjas in Pyjamasin odotetaan hankkivan riveihinsä Tim ”nawwk” Jonassonin, koska kokeneen Patrik ”f0rest” Lindbergin on huhuttu siirtyvän Dignitaksen uunituoreeseen CS-joukkueeseen.

NiP kokoonpano tällä hetkellä:

Sweden Patrik ”f0rest” Lindberg
Sweden Jonas ”Lekr0” Olofsson
Sweden Simon ”twist” Eliasson
Sweden Fredrik ”REZ” Sterner
Sweden Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamora
Sweden Björn ”THREAT” Pers (valmentaja)

 

Jos huhut kokoonpanomuutoksista käyvät toteen, NiP kokoonpano olisi seuraava:

Sweden Jonas ”Lekr0” Olofsson
Sweden Simon ”twist” Eliasson
Sweden Fredrik ”REZ” Sterner
Sweden Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamora
Sweden Tim ”nawwk” Jonasson
Sweden Björn ”THREAT” Pers (valmentaja)

 

Lähde: HLTV

Kuvalähde: thescore esports