Ruotsalainen organisaatio julkaisi, että Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund ei pelaa enää Ninjas In Pyjamasin joukkueessa.

Alesundille tarjottiin paikkaa joukkueen muista tehtävistä, mutta hän ei ole vielä tehnyt päätöstään tulevaisuuteensa liittyen. Hän aikoo mitä todennäköisimmin jatkaa pelaamista kovalla tasolla vielä jatkossakin.

Alesund on pelannut NiPissä jo vuodesta 2012, jolloin hän oli osa legendaarista 87 karttaa putkeen voittanutta kokoonpanoa.

Hänen henkilökohtaisiin saavutuksiinsa kuuluu kaksi vuoden pelaaja -palkintoa, vuosina 2013 ja 2014. Hän mahtui vielä vuosina 2014 ja 2016 listan 20 parhaan joukkoon, mutta tämän jälkeen hän sai paljon kritiikkiä osakseen heikompien peliesitysten takia.

Vaikean vuoden 2018 jälkeen alkoi jo näkyä merkkejä siitä, että Alesund ei välttämättä jatkaisi joukkueen palveluksessa kovin pitkään. Viime kesäkuussa tulikin tieto, että NiP olisi etsimässä herralle korvaajaa.

Alesundin piti lopettaa NiPissä jo viime StarLadder Majorien jälkeen, mutta korvaajan löytymisen viivästyttyä hän pelasi vielä ruotsalaisorganisaation riveissä Blast Pro Seriesissä Moskovassa ja V4 Future Sports Festivalissa.

Alesundin lopetuspäätös tulee juuri Malmössä järjestettävien DreamHack Mastersien kynnyksellä, mutta NiPin onneksi heillä on jo korvaaja tiedossa. Korvaajan nimi julkaistaan lähipäivinä.

 

 

Tällä hetkellä NiP-kokoonpano näyttää tältä:

Patrik ”f0rest” Lindberg

Fredrik ”REZ” Sterner

Jonas ”Lekr0” Olofsson

Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamora

Faruk ”pita” Pita (valmentaja)

 

 

Lähde: HLTV

Kuvalähde: DEXERTO & TWITTER