Organisaation paluuta Dota2:n pariin on saatu odotella jo tovi, sillä edellinen kokoonpano lopetti jo vuoden 2015 lopulla. Organisaatio on tuttu ainakin Eralle, joka oli osa silloista joukkuetta. Suomalainen dota-legenda Trixi tekee myös nyt virallisen paluunsa ammattilaiskentille, kun joukkueen uusi organisaatio julkaistiin. Juttelimme Trixin kanssa hänen uudesta joukkueestaan ja urastaan äskettäin, ja haastattelun voit lukea täältä.

Uuden joukkueen kapteenina toimii Troels ”syndereN” Nielsen, joka kertoi joukkueen virallisessa tiedotteessaan olevansa innoissaan mahdollisuudesta pelata Ninjas in Pyjamasin nimen alla. Arvostettu nimi tuo myös paljon vastuuta ja tulospaineita, joten olen tyytyväinen pystyessäni tuomaan näin kokeneet pelaajat joilla yhteistyö toimii hyvin uuteen joukkueeseen, hän sanoo.

Ensimmäinen varsinainen tulikoe Ninjoille on Dota Asia Championshipin karsintaturnaus. Ensimmäiset ottelut pelataan ensi viikolla, ja vastaan asettuukin Trixin maanmiehen, Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalaisen edustama Team Liquid. Tarkka aika ottelulle ei ole vielä tiedossa.

Ninjas in Pyjamas Dota 2 kokoonpano

  •  Adrian ”Era” Kryeziu
  • Max ”qojqva” Bröcker
  • Kalle ”Trixi” Saarinen
  •  Troels ”syndereN” Nielsen
  •  Kai ”H4nn1” Hanbückers

Lähde: Ninjas in Pyjamas