Perjantaina Ninjas in Pyjamas ja Anonymo kohtasivat Flashpoint 3 -turnauksessa, joka on Euroopan ensimmäinen Major-karsinta. Yllättäen altavastaaja Anonymo voitti ottelun 1-2, mutta ottelun aikana NiPin päässä ilmenneet nettiongelmat johtivat siihen, että organisaatio teki ottelusta valituksen ja Flashpoint määräsi ottelun uusittavaksi.

Uusintaottelussa pelattiin uudestaan ainoastaan Mirage, jonka NiP voitti tiukasti luvuin 16-14. CS:GO-otteluita uusitaan todella harvoin, ja tämänkin ottelun uusimisesta turnausjärjestäjä Flashpoint on saanut paljon kritiikkiä, sillä Anonymo ehdotti jo perjantaina ongelmien ilmettyä ottelun siirtoa. Lisäksi osa turnausjärjestäjän twiiteistä on saanut ihmiset ajattelemaan, että turnausjärjestäjä on kuunnellut enemmänkin sitä, mitä Ninjas in Pyjamas haluaa.

Uusintaottelun jälkeen NiPin pelaajat eivät kuitenkaan juuri juhlineet, sillä he saivat ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa haukkuja ja uhkauksia. Voitto kuitenkin johti NiPin siihen, että se kohtaa torstaina FunPlusPhoenixin, kun taas Anonymo kohtaa tänään HYENASin.

Lähde: HLTV