Tanskalainen e-urheiluorganisaatio North on vahvistanut tähtipelaaja Valdemar ”valde” Bjørn Vangsån siirron ”nimeämättömään joukkueeseen”.

Kaikki uutiset viittaavat siihen, että 24-vuotias on solminut sopimuksen kuuluisan Dota 2 -organisaatio OG:n kanssa, jonka sisääntulosta CS-kentille on huhuttu jo pitkään.

OG:n CS:GO-joukkueen huhuissa on pyörinyt paljon kirkkaimpia tähtiä, kuten ENCEssä penkitetty Aleksi ”Aleksib” Virolainen, kaksinkertainen Major-voittaja Nathan ”NBK-” Schmitt sekä jordanialaispelaaja Issa ”ISSAA” Murad.

Uutisoimme aikaisemmin OG:n päässeen sopimukseen ALTERNATE aTTaXin kanssa brittipelaaja Mateusz ”mantuu” Wilczewskin siirrosta heidän pian julkaistavaan joukkueeseen.

Valdemar ”valde” Bjørn Vangsån lausunto Northin nettisivustolla:

Hei kaverit, kuten ehkä jo tiedätte, minun on tullut aika kokeilla jotain uutta ja siirtyä toiselle tielle urallani. Tunnen, että tämä on oikea päätös minulle, on todella sekavat fiilikset jättää taakseen jotain, mikä on ollut valtava osa elämääni jo reilun kahden vuoden ajan. Sain pelata 35 turnausta ja nostaa neljää pokaalia Northissa ollessani, niistä muodostui elämäni merkittävimpiä muistoja.

OG:n sisääntuloa CS-kentille on odotettu jo kauan, monet suomalaiset ovat odottaneet Aleksib:n mahdollisen uuden joukkueen julkistusta. Eilen Twitterissä nähtiin Aleksib:n herääminen kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen, vaikka se ei sanallisesti ollut kovin antoisa ja jätti edelleen paljon kysymysmerkkejä.

Samana päivänä 1.12.2019 myös Aleksib:n huhutut uudet joukkuetoverit rikkoivat hiljaisuutta Twitterissä, kun jordanialaispelaaja ISSAA sekä ranskalaistähti NBK twiittasivat omat antinsa.

 

Myös ”nimeämättömään joukkueeseen” siirtynyt tanskalaispelaaja valde twiittasi tunteikkaasti Northin jättämisestä.

 

Lähde: HLTV

Kuvalähde: thescoreesports