Viime syksynä ENCE aiheutti kohun penkittämällä Aleksi ”Aleksib” Virolaisen, ja tuomalla Miikka ”suNny” Kempin hänen tilalleen joukkueeseen. Sen jälkeen voittoja ei juuri ole nähty, ja tällä hetkellä ENCE on HLTV rankinglistauksessa sijalla 24. Nyt huhutaan, että rosteri olisi muuttumassa jälleen.

Eilen Jake Lucky julkaisi e-urheilua käsittelevällä Esports Talk -Youtubekanavalla videon otsikolla ”Ence to sign VAC banned Jamppi in CSGO”. Lucky kertoo, että samat lähteet joilta hän kuuli Aleksibn penkityksestä, kertovat nyt, että Elias ”Jamppi” Olkkonen olisi liittymässä ENCEen kuudenneksi pelaajaksi. Huhu ymmärrettävästi aiheuttanut hämmennystä, sillä Jampin vanhat VAC-bannit estävät häntä osallistumasta Valven järjestämiin turnauksiin, kuten Majoreihin. Jamppi on yrittänyt selvittää asiaa Valven kanssa, ja on haastanut Valven oikeuteen.

Mikäli huhu käy toteen, Jamppi kuudentana pelaajana pelaisi Sami ”xseveN” Laasasen tilalla kaikissa Majoreiden ulkopuolisissa peleissä. Kuuden pelaajan joukkueesta voisi tietysti hakea myös muita hyötyjä, kuten tanskalainen Astralis pyrkii tekemään.

ENCE ei ole vahvistanut huhua.

Lähde: Esports Talk. Kuva: ENCE